Mérleg

Ahogy a Hold ma a csillagjegyedbe lép, úgy érezheted, hogy erősebben feltöltődsz az elmélkedő energiával. A romantikus kapcsolataidat illetően sokat kockáztatsz és gyógyuláson mész keresztül, különösen a Jupiter és a Vénusz ma véget érő együttállása miatt.

Ez azonban nem jelenti azt, hogy nincs még mit gyógyítani vagy feldolgozni.

Ma, amikor a Hold a csillagjegyedbe lép, kiemelve gondolataidat, szükségleteidet és érzéseidet, a Szaturnusz most a Halakba lépett, aktivizálva az egészséggel és a rutinokkal kapcsolatos témákat. Sok minden változik számotokra, de ahhoz, hogy ezt teljes mértékben át tudjátok venni, meg kell bizonyosodnotok arról, hogy nem ragaszkodtok a régi félelmekhez vagy kétségekhez a történtek miatt. Engedjétek meg magatoknak, hogy a múltat valóban magatok mögött hagyjátok.

Halak

A langyos energia a nap folyamán azt az érzést kelti, hogy nem tudod pontosan meghatározni, hogyan érzed magad. Megérted, hogy minden változik és eltolódik, de ez többről szól, mint a párkapcsolati dinamikáról, amelyet a Szűz telihold hozott felszínre.

Azzal, hogy a Szaturnusz csillagjegyet váltott, a mindent a fénybe hozótól odébbállt, hogy az álmaidat valóra váltsd.

A mai nap fő témája a hitelesség. Új életet teremtesz annak alapján, akivé váltál, vagy éppen kibontakoztál mindabból, ami nem voltál. Nincs okod elsietni ezt a fázist, ezért még ha bizonytalan is vagy abban, hogy mit érzel, találd meg az elfogadást még ebben is.

Szűz

Ahogy kezded megérteni az előtted álló utat, fontos, hogy hagyd, hogy a gondolkodásmódod fejlődjön. Ahelyett, hogy csak a rosszat vagy a logikátlan részleteket látnád, próbáld meg a Halak szemszögéből látni a dolgokat. Próbáld meglátni, hogy minden lehetséges, hogy van egy nagyobb kép, amit először talán nem veszel észre, és hogy végső soron, ha van hited, minden mindig úgy fog működni, ahogyan kell.

Ez a szétválás vagy megosztottság helyett az összefogás, az összeolvadás időszaka.

Keressétek a módját annak, hogy nagyobb egységet hozzatok az életetekbe, és bízzatok abban, hogy minden a legnagyobb jó érdekében történik. A Szaturnusz kihívást jelent majd számodra, hogy megvizsgáld a romantikus életedet, lehetővé téve számodra, hogy fejlődj, több szerelmet és beteljesülést találj.

X