Kos

Valamilyen utazás vár rád ma, kedves Vízöntő. Egyesek számára ez egy hosszú nyaralásra utal, amelyet már nagyon vártak. Semmi sem szegheti a kedvedet ebben az időszakban. Engedd, hogy a világ lenyűgözzön! Mások számára ez az élmény kincskeresésnek fog tűnni, az univerzum egyik helyről vagy személyről a másikra irányít téged a nap folyamán, sőt talán még a következő héten is.

A Szaturnusz-Ceres trinus ma nagy hatással lesz rád. Milyen leckéket tanultál a nagyszüleidtől és más idősektől? Vannak dolgok az életben, amelyek nem jól fordíthatók le a „kor egyenlő tapasztalattal” kategóriában, mások viszont igen. Győződj meg róla, hogy nem dobod ki a gyereket a fürdővízzel együtt. Ha késztetést érzel, készíts kis zászlókat a szobákba.

Aztán akaszd fel a zászlókat olyan helyre, ahol könnyen loboghatnak a szélben vagy a ventilátor alatt. Minél kreatívabban bánsz a zászlóiddal, annál több erőt fogsz belevinni ebbe a megnyilvánulási rituáléba.

Nyilas

Kedves Nyilas, ma azt tehetsz, amit csak akarsz. Az univerzum a hátad mögött áll. Ha szerelmet keresel, és olyan valakivel szeretnél kapcsolatba kerülni, aki minden szempontból megfelel a számodra, a sors itt van, hogy teljesítse a kérésedet, és pozitív megoldást hozzon neked. Csak arra ügyelj, hogy a jövőre koncentrálj, miközben végigviszed a terveidet. A rövid távú fókuszálás ebben az időszakban megbotlik benned.

Ezt már olvastad?
Ezeknek a csillagjegyeknek lesz a legjobb napja December 5-én

A Neptunusz, szemben a Nappal, ma a fő asztrológiai horgonyod. Néha egy-egy kényes helyzet kibogozásához jó befolyásoló erőre van szükség. Ők ketten azért vannak itt, hogy megmutassák neked, hogy a művészet és a fantázia birodalmában a téveszmék nem téveszmék, és a Szűzben járó Nap és a Halakban járó Neptunusz tanulságainak egyesítése segíthet abban, hogy Leonardo da Vinci-vé válj.

Egy jó öngondoskodást is kiemelünk a mai napon. Úgy döntesz, hogy ennek hódolsz egy gyógyfürdő látogatásával, egy hajvágással vagy bármi mással, ami örömmel tölti el a szívedet.  Ne korlátozd a benned lakozó gyermeket!

Bak

Kedves Bak, a mai nap energiája kiválóan alkalmas a szerelmi életedre. Ha egyedülálló vagy, kihasználhatod ezt az energiát egy szerelmi manifesztációs rituáléra rózsákkal és gyertyákkal. Ha párkapcsolatban élsz, menj ki a szabadba, és szórakozz a pároddal! Egy kirándulás a vidámparkba, egy finomság egy helyi étteremben, vagy akár egy séta a parkban itt is javallott. Tedd azt, amit te és a partnered helyesnek éreztek.

Ezt már olvastad?
Tarot jóslás December 5-re, minden csillagjegy számára

A Holddal szemben álló Plútó ma a te javadra dolgozik. Ha tehát hirtelen úgy érzed, hogy introvertált üzemmódba kerülsz, ne állítsd meg magad. A bosszantó érzelmek egyáltalán nem bosszantóak, ha az érzelmeid árjával szemben áramlanak, ami katasztrofális következményekkel járhat. Mindenkinek szüksége van egy kis leállásra. Ez a tiéd.

A mai nap jó nap a hála rituáléra is. Ehhez nincs szükséged semmilyen bonyolult kellékre. Mindössze egy kis csendes időre van szükséged a nap vége felé, hogy nyugodtan leülj, becsukd a szemed, és gondolj öt nagy dologra, amiért hálás vagy az életedben (és öt apróságra). Ne kategorizálj semmit sem közhelyesnek vagy feleslegesnek ehhez a tevékenységhez. Nem értékeljük a levegőt, amit belélegzünk, amíg el nem tűnik.

X