Rák

Ezen a héten egyszerűen működnek a dolgok a számodra, és te sem panaszkodsz. Jó érzés egy kis szünetet kapni, és ez a mostani nemcsak megérdemelt, hanem várt is. Valójában magadnak köszönheted ezt a szünetet, hiszen tudtad, hogy szükséged lesz egy kis pihenésre, és ha te nem teszed ezt lehetővé magadnak, akkor senki sem fogja.

A szerelmi életed ezen a héten nem lesz említésre méltó, semmilyen szempontból. Ugyanez vonatkozik az egészségedre és a döntéseidre is; a te világodban az egészség témakörében semmi változik. És eddig minden rendben is volt.

Úgy tűnik, ezen a héten is elég fegyelmezett vagy, ami segít neked az előnyben; tudod, mit csinálsz, és nem vagy túlzó, ami néha eluralkodhat az életeden. Minden dolog mértékkel történik, kedves Rák. Élvezd a nyugodt hetet.

Vízöntő

Ezen a héten elemedben vagy, kedves Vízöntő, ezért remélhetőleg szakítasz egy kis időt arra, hogy elvégezd azokat a dolgokat, amiket szeretnél. Halmozottan kreatívnak érzed magad, mintha csak úgy áradna belőled a művészet, a zene vagy bármi más.

Nem tudod abbahagyni, és az egyetlen probléma ott van, hogy nem térsz vissza, hogy befejezd a dolgokat. Annyira túlságosan inspirált vagy ezen a héten, hogy alig tudsz gondolkodni. Mégis összességében sikerül előállnod a legjobb ötleteiddel, még ha azok talán össze-vissza is kavarodnak.

Mivel izgatott vagy és kissé bolondos, amikor felpörögsz, szeretnéd, ha emberek lennének körülötted, mert sokkal szórakoztatóbb, ha megosztod velük az őrületet, mintha mindent magadnak tartogatnál. Ez a hét betekintést is nyújt neked; meg fogod tudni, hogy a pozitív gondolkodás valóban működik, és ennek tudatában a pozitív szándék gyakorlása könnyen lehet, hogy a következő szokásoddá válik.

Halak

Nagyszerű hét, azt mondod? Jelentkezz be rá! Igen, már vártad, hogy egy nagyszerű hét jöjjön, és most itt van, arról nem is beszélve, hogy a születésnapod is itt van a sarkon, és a Halak furcsa, de csodálatos pszichikai módján „érzed”, hogy ez közeleg.

Ez a helyzet a születésnapokkal és veled; fel vagy töltődve, ha tudod, hogy a tiéd közeleg. Nem érdekel, hogy milyen idős vagy fiatal vagy; lesz buli és ünneplés, akármilyen pokolian is, akárhogy is lesz.

És az a vicces, hogy még nincs is születésnapod, mégis csak erre gondolsz. Ez jó, mert jó, ha van mire várnod. És ezen a héten azt is észre fogod venni, hogy sokkal könnyebben el tudsz engedni dolgokat.

Amit egykor olyan szorosan szorítottál magadhoz, azt most már jó érzéssel engeded el, mint a homokot a homokóra. Tudod, mikor van itt az ideje, és ez a hét a megfelelő időt kínálja neked.

X