Kos

Az Ön csillagjegyében jelenleg is fennálló stellium segít leküzdeni a félelmét attól, hogy a saját igazsága szerint élje az életét. Bár a Kosról azt gondolják, hogy nem jelent kihívást számára, hogy azt tegye, amit akar, vagy hogy őszinte legyen, ez nem mindig van így, különösen akkor, ha mások miatt kételkedik magadban.

A fejezetet, amelyben most van, a saját igazságának hívják, és itt az ideje, hogy arra összpontosítson, hogy ez mit jelent a számára. Lehetetlen fejlődni vagy boldognak lenni, ha fél dönteni, vagy ha még mindig próbálja betartani azokat a kötelezettségeket, amelyeket mások róttak önre.

A történetének ebben a részében értse meg a hatalmat, hogy másképp csinálja a dolgokat. A bolygóállás hihetetlenül erős, és segít meghatározni az élete következő szakaszának alaphangját.

Bak

A Plútó egy szükséges energia, amely segített átjutni azon, ami szükséges volt az életedhez – még ha ez nem is volt könnyű. A Plútó 2008 óta halad át a te csillagjegyeden, segít szembenézni a sötétségeddel és megbirkózni vele, hogy valóban átölelhesd a fényét.

Ahogy ez kezd lecsengeni, még ha lesz is egy újbóli látogatás, amikor a Plútó visszalép az év folyamán, elkezdhetitek meglátni a hálát mindabban, ami történt. Egészségesebben fogjátok elfogadni, hogy a dolgok hogyan történtek, és optimistábbak lesztek mindazzal kapcsolatban, ami most következik.

Használjátok ezt az energiát ma arra, hogy nagyobb inspirációt érezzetek, és engedjétek meg magatoknak, hogy újra álmodjatok, mert bármi lehetséges, ha hisztek benne.

Rák

A Plútó Bakban való tartózkodása 2008 óta hatással van a romantikus életedre, de most, hogy a Plútó itt tartózkodása már majdnem véget ért, te is kezdhetsz nagyobb tisztánlátást érezni. A Bak a testvér-jegyed, amely a kapcsolatok felett uralkodik.

Életednek ebben a részében a Plútó segít nagyobb igazságot hozni magad és a kapcsolatod számára. A Plútó azon dolgozik, hogy eljuss a jelentős részhez, hogy a legnagyobb növekedését támogató változtatásokat megtehesd.

Bár életednek ezen a területén sok minden megváltozott, fontos, hogy ne feledd, semmi sem veled történik, hanem érted. A mai energia segít abban, hogy lendületet kapj, és elkezdj álmodozni arról, ami ezután következik, hallgatólagosan bízva abban, hogy minden, ami eddig történt, az összes érintett legfőbb javát szolgálta.

X