A május meglehetősen kedvező hónap lesz és a kreatív energia ereje fokozatosan növekszik.

A legtöbben nagyjából azonos körülmények között lesznek, de az asztrológusok szerint egyes csillagjegyek már a hónap első napjától kezdve jobb helyzetben lesznek.

Hogy kiderüljön, ki lesz szerencsésebb, érdemes tanulmányozni a Plútót, amely Május 1-jén megkezdi retrográd mozgását, és rengeteg problémát idéz elő. Májusban mindenki szerencsés lesz, de azok a csillagjegyek, akiket a legkevésbé érint a Plútó, előrébb jutnak. Ők azok, akiket igazi szerencséseknek nevezhetünk.

Lássuk hát, hogy kikről van szó:

Bika

A Bikák szinte minden olyan problémát ki tudnak majd kerülni, amelyet a Plútó fog kialakítani számunkra. Ők a hónap legszerencsésebb emberei közé tartoznak. Míg sok jegy szülötte félelemben fog vergődni és vonakodik kilépni a komfortzónájából, a Bikák szinte azonnal képesek lesznek legyőzni minden ilyen akadályt. Számukra a Május nem a kétségek ideje lesz, így az önmagukba és a képességeikbe vetett bizalom nem fog elszállni. A kívülállók kritikája semmilyen módon nem fogja befolyásolni a Bikák energiáját és hangulatát. Az életük továbbra is a számukra érdekes irányba fog fejlődni.

Mérleg

A legtöbb csillagjegy hajlamos lesz ingerlékenyebbé válni a Plútó retrográd miatt, de a Mérlegek nem. Ők továbbra is jóindulatúak, vonzóak és ékesszólóak maradnak. Ezzel május elején kitűnnek majd, így a kollégák és a barátok is jobban megbecsülik őket. Szintén emiatt a Mérlegeknek sokkal nagyobb esélyük lesz arra, hogy hihetetlenül pozitív benyomást keltsenek az ellenkező nemben. Az asztrológusok azt tanácsolják mindenkinek, aki társat keres, hogy figyeljen oda a környezetében élők viselkedésére.

Nyilas

A Nyilasok rendkívül kalandvágyóak lesznek, amilyenek mindig is voltak. A Plútó nem fogja tudni megakadályozni őket abban, hogy gyorsan, világosan és tömören gondolkodjanak. Míg másoknak ez nehezére esik majd, a Nyilasok képesek lesznek ezt a saját előnyükre fordítani. Nagyon jó helyzetben lesznek, ezért úgy kell majd viselkedniük, hogy a megfelelő emberek számára a legérdekesebbek legyenek. Néhányuknak meg kell majd szólítaniuk, néhányukat pedig meg kell majd kerülniük. A szerencse mindenhová követni fogja a Nyilasokat.

Vízöntő

A Vízöntők rendkívül szerencsések lesznek, méghozzá egyszerre minden téren. Május eleje számukra mentes lesz a személyes jellegű problémáktól és zavaroktól, így tiszta elméjüket abba az irányba tudja majd terelni őket, amely a lehető legtöbb pozitív energiát hozza számukra. Míg sokak számára a pohár félig üres lesz, a Vízöntők számára félig tele marad. Optimizmusuk félelmetes fegyver lesz a napfényes helyért folytatott küzdelemben. A Vízöntők jó eséllyel kellemes véletlenek és egybeesések sorozatával találkoznak majd. Talán az univerzum segít nekik megvalósítani régi álmaikat és vágyaikat.

X