A szerelemben és a különböző típusú partnerségekben a korlátozás időszakát hagyjátok magatok mögött.

A harmónia ezen újonnan felfedezett érzésével arra kérnek benneteket, hogy kezdjetek el egy „Új Utazást” és engedjétek, hogy az áldások áramoljanak. Itt az ideje, hogy kimozduljatok és felfedezzétek, hogy mi az, amit megteremtettetek és megműveltetek magatoknak. A megnyilvánulás ereje minden idők legmagasabb szintjén van, és lesznek emberek, akik segítenek nektek minden lépésetekben. Ez mind spirituális, mind fizikai segítségből áll.

Ezek az emberek azért vannak ott, hogy segítsenek neked abban, hogy képes legyél alkalmazkodni az életed új helyéhez, ahol most vagy. Biztonságban vagytok, hogy felfedezzétek az új tereteket és tudjátok, hogy az öröm a legkevésbé valószínű helyeken is megtalálható.

Lezártatok egy nagy ciklust és egy új életszakaszba léptetek.

A dolgok nagyon újnak és ismeretlennek tűnhetnek, ezért az Univerzum azt mondja nektek, hogy menjetek ki és fedezzétek fel az új környezeteteket. Nagy bőséget és felhatalmazást találhattok az új élethelyzetetekben. Ne féljetek elhagyni a komfortzónátokat, hogy felfedezzétek őket. Legyetek résen az olyan szinkronicitások után, amelyek még inkább megerősítik, hogy valóban pontosan ott vagytok, ahová szántak benneteket. Tudd, hogy ha egyedül érzed magad, az csak átmeneti, és lesznek nagyon hasznos emberek, akik segítenek neked ebben a következő új fejezetben. Legyetek nyitottak és fogékonyak az általuk felajánlott segítségre.

#Megerősítés: Biztonságban vagyok, hogy felfedezzem az életem új helyét.

X