Szűz

Nagyon produktív napod lesz ma, kedves Szűz, de ne vészmadárkodj negatív gondolkodással. A Nap, az Uránusz, a Plútó és a Mars mind jó aspektusokat alkotnak a csillagjegyeddel, így a kollégákkal és a felettesekkel folytatott megbeszélések ma könnyen fognak menni. Még az is lehet, hogy új barátra teszel szert egy másik cégnél vagy a helyi kávézóban.

A Bika jegyében járó Jupiter a következő hónapokban fokozza a szerencsédet. Készülj fel tehát a pénzmozgásra. Ez egy új állással is megáldhatja az életedet, ezért ma frissítsd fel az önéletrajzodat.

A Neptunusz most még mindig a Ceres-szel szemben áll, ezért ne számíts arra, hogy minden simán fog menni a számodra. Különösen, ha folyamatos problémáid vannak egy anyafigurával vagy egy osztályvezetővel, tartsd magad. Nem vagy gyerek, aki nem tud semmit.

Bika

A Bika számára a szerencsés napok még ma is folytatódnak, de ez a bolygók jelenlegi Bika-koncentrációját tekintve, beleértve az Északi Csomópontot is, természetes. Néhányan közületek az elmúlt hetekben új, jelentős kapcsolatokat alakíthattak ki.

Lehetséges, hogy ma ráébredtek ezeknek a kapcsolatoknak a fontosságára. Ez szó szerint egy új lehetőség lehet, de az is lehet, hogy meghívást kaptok egy partira vagy gálára, amire mindig is vágytatok.

A Vesta a Bikában áll, maradj hű a választott utadhoz és célodhoz. Kihívásokkal szembesülhetsz (vagy már most is szembesülsz), de ez az út része. Azok az emberek, akik ma nem hisznek benned, a jövőben hinni fognak, amikor az eredmények magukért beszélnek. Egyelőre bízz a tudásodban és a tapasztalataidban, haladj tovább. A Merkúr retrográd mozgása most ért véget, így a következő napokban várhatóan felpörögnek a dolgok.

Ne aggódj; a Bikában járó Merkúr a sarkadban áll, így a menet nem lesz nehéz, és a tempó sem lesz nyomasztó.

Rák

Ez az egész hónap elég jó lesz számodra a szerelem megtalálása terén. Mindez a Rákban járó Vénusznak köszönhető, és mivel a Jupiter a Bika jegyébe lép, számíthatsz arra, hogy a jó energiák felerősödnek. Ami a mai napot illeti, lehet, hogy előjön a harcra való vágy. Ez a Kosban járó Holdnak köszönhető. Ne engedj ennek a vágynak. Ez egy kihívás, amit le kell győznöd.

Az emberekkel való kapcsolataid most zökkenőmentesen alakulnak, nagyrészt, és a kommunikációs stílus hirtelen megváltozása a Merkúr egyenesbe fordulásával magyarázható, miután oly sokáig retrográd volt.

Előbb naplózd le az érzéseidet, hogy megbizonyosodj arról, hogy nem vádolsz vakon embereket. A legtöbben rájöhetnek, hogy ez csak egy hangulatingadozás volt, és szükségük volt egy kis fagylaltra, hogy újra jobban érezzék magukat.

Az életeddel kapcsolatos terveidhez is ragaszkodj, de győződj meg róla, hogy nem engeded meg az embereknek, hogy csillapítsák a félelmeidet, amikor azokra kellene koncentrálnod, hogy ne kövess el hibákat. Senki sem szeret stresszelni, de a stressz mindig egy mögöttes probléma tünete.

X