Skorpió

A Skorpióban járó Hold ma a Plútóval és a Neptunusszal alakít ki jótékony kapcsolatokat. Számíts arra, hogy intuíciód és pszichés érzéked különösen felerősödik, és ha okkultista vagy, a Hold-Mars kapcsolat miatt ez a nap tökéletes lesz arra, hogy jobban tanulmányozd a mesterségedet, vagy új üzleti döntéseket hozz. A szerencse ma szintén a Holddal áll kapcsolatban, így néhányatokat váratlan, de szerencsés véletlenek lephetnek meg. Talán nem is véletlenek ezek!

Ha folyamatos problémáid vannak a pároddal, akitől elhidegültél, ne süllyedj le a szintjére, és ne hagyd, hogy ő és a támogatói irányítsanak téged. Ha nemrég fedezted fel, hogy a tudtod nélkül használtak ki, lépj ki a kapcsolatból, anélkül, hogy egy pillantást is vetne hátra. Lehet, hogy néhányan meg akarják szakítani ennek az embernek a kapcsolatát a partnerével/házastársával, hogy bosszút álljanak rajta.

Ezt már olvastad?
Ennek a 3 csillagjegynek nagyszerű napja lesz június 10-én

A házastárs/partner vagy túlságosan érzelmileg függő ahhoz, hogy elhagyon, vagy anyagilag függő, és nem képes rá. Gonosztevőnek fogják érezni magukat, pedig ez a bosszúterv ugyanúgy segített volna rajtuk, mint rajtad. Vannak, akiknek nincs önbecsülése vagy nem megfelelő az önbecsülési szintje.

Ne feledd azonban, hogy a nap nem lesz sima, mint a vaj, még akkor sem, ha te vagy a három legjobb horoszkópú csillagjegy egyike a mai napon. A Hold gyengén áll a Skorpióban, az átvonuló Nap, az Uránusz és a Merkúr retrográd jegye pedig mind a Bika ellentétes jegyében áll. Tehát bármennyire is igyekszel, néhány ember mégis az idegeidre megy, és konfliktusokat okoz.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X