Bika

Kedves Bika, a napod „szuperfantasztikus” lesz. Más szóval, nagyon, nagyon jó! Mindez a Bikában járó Jupiternek és a Bikában járó Holdnak köszönhető. Ma szinkronban leszel az univerzummal, és úgy érzed, hogy minden, amit csak kívánsz, valóra válik. Azért ne használd gonoszságra az erődet. Bár, ha „véletlenül” valami bajt okozol valakinek, aki bosszant, ki hibáztathatna érte?

Emellett úgy érzed majd magad, mint egy katlannyi pattogó ötlet egész nap. Írd le őket, ahogy jönnek, különben lemaradsz az ihletről! Még az is lehet, hogy jóváhagyást kapsz valami fontos dologra a munkahelyeden, vagy kineveznek egy új projekt csapatvezetőjének.

A kuncogást azonban tartsd meg magadnak. Az univerzum szereti az alázatos királyt/királynőt. Különben is, miért vonzanád magadhoz az irigységet? Ma viselj valami szépet. Lehetőleg valami színeset, így ha bárki megkérdezi, miért megy ilyen jól a napod, mondhatod, hogy ez a fantasztikus ruhatárad varázsának köszönhető.

Rák

Kesves Rák, ha ma házasodsz, nem is választhattál volna jobb napot az esküvődre. Ez a nap olyan, mint egy jó energiával teli zsinórmérték számodra, a Hold, a Vénusz, a Merkúr és a Szaturnusz áldásaival. Bár a Vénusszal négyszögében álló Chiron miatt az öltözéked a nap végére gondot okozhat, vagy fejfájást okozhat. Ha ez egy ki nem pattintott cseresznyére utal, akkor a legkevésbé sem bánod a fájdalmat.

A párkapcsolatban élők számára szellős lesz ez a nap, és az energia közted és a kedvesed között a legjobb lesz hosszú ideje. Még egy kis csendes együttlétet is élvezhettek, sütögetve a konyhában, vagy bármi, amihez kedvetek támad.

Maradj azonban reális, még akkor is, ha jó napot szeretnél. A Halak jegyében álló Szaturnusz ebben az időszakban nem nagyon tolerálja az ábrándozást és a fantáziálgatást. Amíg alázatos maradsz, addig zökkenőmentesen élvezheted a jó dolgokat.

Skorpió

A következő a helyzet, kedves Skorpió. Az összes nagyszerű bolygó a Bikában összpontosul most. Tehát a Bika ellentétes jegyeként valószínűleg azt hitted, hogy te fogod megkapni az alantas dolgokat és a bot legrosszabb végét. Szerencsére ma nem ez a helyzet. A Hold a Bika jegyében áll. Így még az ellenségek is barátokká válnak erre a napra. A Jupiter Holddal való konjuktusa miatt ne lepődj meg, ha a nagylelkűség széles mosolyt csal az arcodra.

A szerelmi életednek kedvez leginkább ez az energia. Ha tehát párkapcsolatban élsz, ne felejts el minőségi időt tölteni a pároddal.

Lehet, hogy csak egy órán át lazultok a tévé előtt egy kis borral, chipsekkel és egy buta romantikus komédiával a képernyőn. Vagy csináld a magad módján, és ha szingli vagy, az univerzum ad egy szabad napot, hogy megőrülj azért a dologért, amelynek a tagja vagy. A szerelem az szerelem, még akkor is, ha az egy bálvány iránti szerelem.

Persze ez az energia nem tart túl sokáig. Szóval használd ki a lehető legtöbbet, amíg itt van. A következő néhány hónap nehéz lesz számodra, de a mai kegyelemdöfés pont az az önbizalom-növelő lehet, amire szükséged van, hogy végigcsináld. Eljön a te időd is…

X