Bak

Kedves Bak, a mai nap energiája erősen befelé fordulóan hat rád. Ha teheted, ma ne erőltesd túl magad. Az eredmény nem lesz optimális, és úgy fogod érezni, hogy időt és energiát pazaroltál. Lépj inkább egy lépést hátra, és hagyd, hogy az intuíciód vezessen végig a napon. Néhányatoknak az is jót fog tenni, ha a munkaidőt a felére csökkentitek. Szükségetek van erre az időre, hogy átértékeljétek a prioritásaitokat, és megerősítsétek, hogy mit akartok igazán.

A Mérlegben álló Ceres ma a sarkadban áll. Társulj azokkal, akik segítenek megtalálni a hangodat, vagy elvárások nélkül mutatnak támogatást. Az építő jellegű kritika gyakran ürügy arra, hogy az emberek olyan dolgokról vagy szubjektív témákról mondjanak véleményt, amelyekről nem sokat tudnak. Ha ezt szem előtt tartod, megtanulod, hogyan kezeld ma a társadalmi kötelezettségeidet, és talán megakadályozod, hogy mással is ugyanezt tedd.

Ha úgy érzed, hogy erre vagy hivatott, használj vagy viselj ma olyan kristályokat, amelyek a felhők képét vagy érzését idézik. Lehet, hogy a kristály nem olyan könnyű, mint egy felhő, de ha nyugodtan dolgozol vele, akkor inspiráció és gyógyulás fog előjönni számodra. A piros és a narancssárga színek is szerencsét hoznak neked.

Bika

Kedves Bika, a mai nap rendkívüli nap arra, hogy a legtöbbet hozd ki a munkádból. Hihetetlenül produktív napod lesz, ha távol tudod tartani a zavaró tényezőket, és arra koncentrálsz, amit el kell végezned. Ebből a kapcsolataid is profitálni fognak!

A Nap az Oroszlánban álló Lilith és a Jupiter négyzete ma a te sarkodban áll. Furcsa érzés lehet, de néha pont egy patthelyzetre van szükséged ahhoz, hogy megakadályozd magadat egy impulzív hiba elkövetésében. Ha az életed erősen összefonódik valaki máséval, netán a házastársaddal vagy egy munkatársaddal a munkahelyeden, most nem annak van az ideje, amikor csak arra koncentrálhatsz, hogy a tetteid hogyan válnak hasznodra. A többi érintettet is figyelembe kell venned.

Az energiatisztítás is remek ötlet erre a napra. Ezt megteheted az elfogyasztott ételek és italok révén vagy spirituálisabb eszközökkel. A zellerrel, mentával, citrommal készült egészségügyi gyümölcslevek javallottak, ha az előbbi jobban tetszik. A vegetáriánus étrend egy másik módja a pozitív hatások kiaknázásának, de ne kényszerítsd magad a nyomorba, ha ez ellentétes az étrendeddel.

Vízöntő

A kedves szavak és a jó cselekedetek ma a legjobb barátaid, kedves Vízöntő. Támaszkodj a humanitárius oldaladra, és engedd, hogy az együttérzés áradjon. Ne hagyd, hogy bárki kihasználjon téged! Az ötleteidet és az érdeklődési körödet is könnyen közölheted ma, akár munkahelyi környezetben, akár egy randevú alkalmával. Csak győződj meg róla, hogy őszinte érzelmekkel közelíted meg ezeket a helyzeteket, mert a Hold az Oroszlánban máskülönben megbotlik.

A Mars és a Merkúr a Szűzben ma a sarkadban áll. A Vízöntő és a Szűz nem éppen a legjobb társak a csillagjegyek kerekén, de a Szűz gyakorlatias és intelligens energiája (a Merkúr miatt) összeegyeztethető a Vízöntő energiájával. Hangolódj erre, hogy segíts megtervezni a hét hátralévő részét, és ma gyakorlati lépéseket tegyél egy nagyobb célod megvalósítása érdekében.

A fűszeres energiád is a tetőfokára hághat ma. Nem mintha ehhez ötletekre lenne szükséged, de ha úgy érzed, hogy erre van szükséged, tölts el egy rendhagyó estét a pároddal, hogy az egész élményt a következő szintre emeld. A következő napok próbára teszik a türelmedet. Úgyhogy akár jól is érezhetnéd magad, amíg a pozitív erők összeesküsznek a kedvedért.

X