Ez egy gyönyörű nap arra, hogy kapcsolatba lépjünk a világ isteni erőivel, összekapcsolódjunk a családunk idősebb tagjaival, és elfogadjuk az ősök bölcsességét. Bár négy csillagjegy nyerhet a legtöbbet azzal, ha november 20-án belehajolnak ebbe az energiába, a többi csillagjegy számára is vannak kincsek.

Mivel a Hold a Halakban álló Szaturnusszal együtt áll, mint elsődleges asztrológiai hatás, arra ösztönöz, hogy találjuk meg a középutat a kreatív vágyaink és a gyakorlatias gondjaink között. Ha művész vagy, számolnod kell a műalkotásaid eladásának valóságával, és meg kell békélned azzal a ténnyel, hogy nem biztos, hogy minden vásárlód minden alkotásodat értékelni fogja, vagy azt kívánja, hogy olyanná alakítsd, ami jobban tetszik neki. Itt nincsenek helyes vagy helytelen válaszok. A középút segít abban, hogy zökkenőmentesen navigálj a világban.

Ezt már olvastad?
Ezeknek a csillagjegyeknek lesz a legjobb napja December 5-én

A Mérlegben járó Vénusz még inkább megerősíti ezt a bölcsességet azzal, hogy emlékeztet minket arra, hogy a jó modor, a szép ruhák és a kedvesség mindig elnyeri a szíveket, szemben azzal, hogy gonosz lélekkel lépjünk kapcsolatba a világgal. Természetesen ez nem egy általános érvényű kijelentés az élet minden esetére. Elvégre néhány mérgező ember nem biztos, hogy megérdemli ezt. A világ többi részét nem szabad büntetni egy-két rossz alma hibáiért.

Néhányan biztosan hasznát veszik majd annak, ha naplót vezetnek az érzéseikről ebben a témában. A múltra való gondolkodás, ahol esetleg küzdöttetek ezzel, itt is kiemelt szerepet kap. Gyújtsatok meg egy levendulafüstölőt, miközben ezt a tevékenységet végzitek, hogy a középpontban tudjatok maradni, és nyugodtan át tudjátok tekinteni az összes tényt.

Ezt már olvastad?
Ők a legszerencsésebbek a szerelemben December 6-án

Most pedig koncentráljunk arra a négy csillagjegyre, akiknek november 20-án a legjobb horoszkópjuk van:

Lapozz a következő oldalra

Követező oldal
X