Csodás napja lesz ezeknek a csillagjegyeknek július 20-án, a Vénusz-Hold együttállás alatt

Mérleg

Kedves Mérleg, ma egy érdekes élményben lesz részed, amely megváltoztatja az arroganciával és az önbecsüléssel kapcsolatos szemléletedet. Lehet, hogy annak ellenére kiállsz magadért, hogy egyesek önzőnek neveznek. Csak te fogod tudni, hogy ezt azért mondják, hogy manipuláljanak, hogy teljesítsd a parancsukat, és ez rendkívül fel fog idegesíteni. Tartsák meg a tanácsukat maguknak. A Mérlegben álló Ceres a Rákban álló Juno négyzetével és a Halakban álló Szaturnusszal való konjuktusával csak időt vesztegetsz arra, hogy elmagyarázd nekik. Nem is kell ezt tenned.

A ma rád összpontosuló pozitív energia segít a projektjeidben és az álmaidban. Mások ezt nem fogják látni. Tehát még ha találkozol is néhány gyűlölködővel vagy ellenzővel, söpörd le mérgező szavaikat, és haladj tovább. Minél kiegyensúlyozottabb maradsz ebben az időszakban, annál erősebb lesz az eredményed.

Persze, mivel a Déli Csomópont éppen most halad át a Mérlegen, néhány dolog a múltból hamarosan visszatér. Ez akár természetfeletti élmény is lehet, amely egy elhunyt szeretteddel kapcsolatos. Próbálj meg nem túlságosan megijedni, és fogadd meg a saját tanácsodat.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Bak

Kedves Bak, a mai nap a szórakozásról, a vidámságról és a nevetésről fog szólni számodra. Néhányan akár hosszú hétvégi vakációra is indulhattok a családdal vagy a párotokkal. Akik nem, azok a csapatukkal és a barátaikkal fognak szórakozni. A nap elég idilli és lassú lesz, de alaposan ki fogjátok élvezni. Még az is lehet, hogy egy szerettetek születésnapi ünnepségére is számíthattok.

Az átvonuló Hold a nap folyamán az Oroszlánból a Szűzbe lép. Ez az elmozdulás fokozza a szerencsédet és a termelékenységedet. Annál is inkább, ha föld- vagy vízjegyű egyénekkel kerülsz kapcsolatba. Használd ki ezt a fellendülést, és ne halogasd a cselekvést holnapra. Ha így teszel, lemaradsz az ablakról! Csak légy óvatos a szerződésekkel, amelyeket ma aláírsz. Lehet, hogy jóhiszeműen lépsz bele, de később forró vízbe kerülhetsz, ha a másik fél nem így tesz. Ne hagyatkozz a barátok és a családtagok jó véleményére és ajánlásaira, ha valami életet megváltoztató dologba vágsz bele.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Rák

Kedves Rák, ma tűzbe jön az elméd … a jó értelemben. Az ötletek és az inspirációk uralkodnak majd, erősebbnek és gyorsabbnak érzed magad, mint valaha. Néhányan meg fogtok lepődni ezen a sok plusz energián. Ez azért van, mert a Hold és a Mars együttállása a nap második felében a legjobb lehetőségeket hozza neked a Szűz csillagjegyben. Továbbá, mivel a Vénusz hamarosan retrográd mozgásra készül, a lassú tempó a szerelmi életedben tökéletesen kiegészíti a máshol tapasztalható gyors energiát.

Ha teheted, meditálj ma lefekvés előtt. Vagy ami még jobb, tegyél fel egy meditatív tenét, és aludj el rá. Álmaid ma kapukat nyitnak majd más világokba. Néhányan értékes bölcsességre és ötletekre fogtok ezáltal szert tenni. Nem kell ezt tenned, ha félsz. Ehelyett választhatod, hogy egy tiszta kvarckristállyal dolgozol.

X