Kos

Kedves Kos, te választhatod meg, hogy mit akarsz ma csinálni. Az univerzum mindenben szabad kezet ad neked. Ugye milyen jó, hogy most az egyszer nem jönnek rád citromok és  csavart labdák? Néhányatoknak jót fog tenni, ha megosztjátok ezt a pozitív energiát a barátaitokkal, és jól fogjátok érezni magatokat. A fenébe is, néhányatoknak el kellene mennie egy regionális bálra, ahol jelmezekben fogjátok jólérezni magatokat.

A Nyilasban álló Hold a Merkúr, a Vénusz és a Lilith trigonjában áll ma a sarkotokban. A Chiron lassú futása a házadon keresztül és a Kosban járó Északi csomópont életmódváltó leckéi ellenére ma egyfajta kegyelemdöfést fogsz érezni a sok belső és külső munkától. Néhányan közületek talán még egy szórakoztató randevút is terveztek a mai estére. Ki tudja? Lehet, hogy egyik dolog vezet a másikhoz, és az éjszaka minden képzeletet felülmúlóan pikáns lesz. Csak vigyázzatok magatokra!

A piros szín ma rendkívül szerencsés lesz számodra. De ne vidd túlzásba, különben lelkileg felbosszant. Csak a piros cipőtől tartsd magad távol. Dorothy talán átélte kalandját az Ózban, de szándékosan ne hívjunk meg gonosz boszorkányokat.

Rák

Kedves Rák, a mai nap energiája tökéletes arra, hogy megbecsüld a családoddal és a barátaiddal való szeretetkapcsolatokat. Mondd el nekik, hogy mennyire nagyra értékeled őket, és mennyire fontos a jelenlétük az életedben. Háládat ajándékokkal vagy internetes humorral mutasd ki. Igyál egyet azokkal, akik szeretnek lazítani és bulizni. Bármi, ami közelebb hoz téged a szeretteidhez, a legjobb dolog, amit ma önmagadért (és értük) tehetsz.

A Hold a Nyilas jegyében ma furcsán a sarkadban áll. A Nyilas és a Rák nem mindig értik meg egymást (többnyire soha), de valamiért ma haverok lehettek. Számítsatok tehát arra, hogy rengeteg pozitív energia és szerencse ér majd az utatokon. Ki tudja? Lehet, hogy a családdal való meccsnézés közben kiürítitek a pókerasztalt.

Néhányatoknak jót fog tenni, ha ma este korán nyugovóra térnek, és nem maradnak fent túl sokáig. A holnapi nap energiája kissé megterhelő lesz a Hold Bakba lépésével, de felkészülhettek rá légzésmeditációval és naplóírással, hogy nagyszerű napotok legyen.

Ikrek

Ma egy véletlen találkozás vár rád, kedves Ikrek, egy dögös és izgalmas emberrel. Ha tehát egyedülálló vagy, figyelj arra a vonzó hölgyre a táncparketten vagy arra a dögös pasira a bárban. Ha nem szikrázik azonnal a levegő… nos, majd fog. A szerencse határozottan a te oldaladon áll. És akkor se bosszankodj, ha már van egy másik barátod! Az energia nem tesz különbséget szinglik és nem szinglik között. Szóval komoly tűzijátékra számíts az esti órákban. Ha pedig kisgyerekek szaladgálnak a ház körül, érdemes kreatívnak lenned, és bébiszittert hívnod.

A Lilith az Oroszlánban és a Vénusz retrográd állása kedvez ma neked. Annak ellenére, hogy az átvonuló Hold a Nyilasban áll, nem fogod magad mellőzöttnek érezni. Néhányan még arra is képesek vagytok, hogy ma este megtaláljátok a következő barátotokat vagy barátnőtöket, de ki tudja, mit hoz a jövő…. Lehet, hogy most nem is akarsz valami ennyire komolyat.

Néhányatoknak jót fog tenni, ha ma gőzmeditációt végztek. Jól működik köhögés és megfázás esetén, és jól működik a földelésre. Még egy kis mentaolajat is adhatsz a vízhez, hogy még nyugodtabb legyél.

X