Kos

Maradj nyugodt, ha ma valami balul sül el, Kos. Ne légy annyira türelmetlen egy probléma megoldása miatt, hogy a végén valami meggondolatlanságot kövess el. Nagyobb kárt okozhatsz, mintha hagynád a dolgokat egy pár napig állni. Gondold át a helyzetet, beszéld meg másokkal, és egy másik alkalommal más lelkiállapotban közelítsd meg a kérdést.

Bika

Lottózz ma, Bika! A koncepció számodra a nyereség erőfeszítés nélkül. A szerencse akkor jön, amikor a legkevésbé számítasz rá. Minél kevésbé próbálod alakítani a dolgokat, annál inkább általában a kedvedre fognak folyni. Élvezd a napot, és ne izgulj a részleteken. A dolgok maguktól megoldódnak. Az emberek eléggé túlfűtöttek lehetnek érzelmileg, de ne hagyd, hogy viselkedésük kibillentsen az egyensúlyodból.

Ikrek

Ha ma új emberrel találkozol, Ikrek, fokozatosan szoktasd be. Ne árulj el mindent egyszerre. Hagyd, hogy az illető bemelegedjen a heves érzelmi természetedhez, mielőtt teljes erőbedobással szabadjára engednéd. Az embereknek szükségük lesz a saját terükre, ezért ügyelj arra, hogy elegendő teret hagyj az érzelmi és fizikai szabadságnak. Gondolkodj el egy hosszabb utazáson vagy valamilyen rövid nyaraláson.

Rák

Ne sajnálj ma sem érzelmi, sem anyagi kiadásokat, Rák. Bármit is teszel bele ebbe a napba, az tízszeresen fog visszajönni hozzád. Nyugodtan engedd el magad, és élvezd a szórakozni vágyó természetedet. Ez a nap a mindenféle korlátoktól való mentességről szól. Szabadulj meg a láncoktól, és fedezz fel új világokat elmédben és fizikai környezetedben. Ne mondj nemet, amikor a kalandbusz jön érted.

Oroszlán

A mai nap nem arra való, hogy bent maradj és duzzogj, Oroszlán. Hagyd magad mögött a múltat, és lépj tovább. Ragadd meg két kézzel a lehetőségeket, és pörgesd fel a motorodat nagy sebességbe. Ne azt nézd, mi van mögötted, hanem koncentrálj az előtted tágra nyílt horizontra. Ez egy kiváló nap arra, hogy felpörgesd magad, és új kalandokba kezdj. Alakítsd át az életedet egy akciófilmmé, amelynek te vagy a főszereplője. Azért bankot ne rabolj!

Szűz

Vedd elő ma a kedvenc zenéidet a szekrényből, Szűz jegyű. Tarts táncos bulit a nappalidban, és dobd fel a hangulatot néhány frissen vágott virággal az asztalodon. Ez egy remek nap arra, hogy energiáidat kifelé irányítsd a világba. Vágj bele egy olyan radikális kalandba, amiről nem gondoltad volna, hogy lehetséges. Vesd bele magad új projektekbe, és hagyd, hogy a szerencséd végigvigyen rajtuk. Ne aggódj a részletek miatt.

Ezt már olvastad?
Pénteki horoszkóp, Március 31., A szerencse ott jelenik meg, ahol a legnagyobb szükségünk van rá!

Mérleg

Rendkívül nehéz lehet ma bármiben is döntést hoznod, Mérleg. Ne stresszelj a munka vagy a tennivalók miatt. A mai aspektusok alapján nem szabad, hogy a múltból származó savanyú energiák töltsék meg a napodat. Minden reggel, amikor felébredsz, újjászületést élsz át. Merészkedj új kalandokba!

Skorpió

A mai nap meglehetősen zökkenőmentesen alakulhat számodra, Skorpió. Azt fogod tapasztalni, hogy nagy erő táplálja az érzelmeidet, és hogy képes vagy ezt az erőt a végletekig kiélni. Használd ki erős, dinamikus természetedet, hogy megnyerd mások szívét. Vezesd a támadást a jó kedvű szórakozás felé. Laza, könnyelmű, és kalandvágyó leszel. Tegyél gondolatban egy hosszú távú utazást.

Nyilas

Ne bosszankodj, ha az emberek ma nem vesznek olyan komolyan, mint szeretnéd, Nyilas. A mai nap természete, hogy a dolgok könnyedek és felemelőek maradjanak. Lépj ki az elmúlt napok intenzitásából, és nevess hangosan. Ne stresszelj olyan dolgokon, amiket nem értesz. Sodródj az árral, és mosolyogj. Nem járhatsz rosszul, amíg csatlakozol a nap jókedvéhez és vidámságához.

Bak

Lehet, hogy valami vagy valaki ma szándékosan megpróbálja megnehezíteni a dolgodat, Bak. Úgy tűnhet, mintha próbálnád kézben tartani a dolgokat, de valahogy kicsúsznak a kezeid közül a dolgok. Ne hozz nagy horderejű döntéseket, és semmiképpen se próbálj meg sarokba terelni embereket. Hagyj másoknak szabadságot, és fontold meg, hogy egyszerűen csak átvészeld a vihart.

Vízöntő

Ma húzd meg magad, Vízöntő. Ne próbálj meg válaszokat erőltetni az emberekre. Reggelizz egészségesen, és maradj távol a koffeintől. Kapcsolódj az emberekkel intellektuális vagy filozófiai szinten, és beszélgess az élet értelméről. Ha szimpátiára vágysz, akkor lehet, hogy várnod kell néhány napot. Az emberek nincsenek olyan hangulatban. Csak azt szeretnék, ha békén hagynák őket.

Halak

Inspirálj másokat, hogy ma előbújjanak a burokból, Halak. Csatlakozzanak hozzád az élet napos oldalán. Oszd meg vidámságodat másokkal, és vezesd őket fergeteges beszélgetésekbe a világról. A felhőkön fogsz szárnyalni, és vidámságod mögött rengeteg erő rejlik majd. Tartsd könnyedén a dolgokat, és ne aggódj a holnap miatt, amíg az el nem jön.

X