Kos

Ma nagy aktivitásra számíthatsz otthonodban, Kos. Egy csoport, talán egy nagyobb csoport, amelyet te vagy egy családtagod lát vendégül, ott találkozhat, és ösztönző beszélgetéseket provokálhat. Elkaphat az energia, ami újfajta tudatosságot hozhat az érzéseiddel kapcsolatban. Ma éjjel élénk álmokra számíthatsz, amelyek utazással, furcsa helyekkel vagy repüléssel kapcsolatosak.

Bika

A vágy, hogy találkozz egy romantikus partnerrel, és hogy a lehető legjobban nézz ki és érezd magad, sok rövid utazásra adhat okot a környezetedben. Talán edzeni akarsz majd, új ruhát venni, vagy fodrászhoz mész. Ez jó ötlet lehet. A szenvedélyek a mai nap folyamán nagynak ígérkeznek. Izgalmas beszélgetések során izgalmas információkra derülhet fény.

Ikrek

Itt az ideje, hogy ne úgy viselkedj, ahogyan azt hiszed, hogy mások látni akarnak, Ikrek. A bolygókonfiguráció megerősíti, hogy itt az ideje, hogy kifejezd magad – az érzelmeidet, a vágyaidat és a nézőpontodat -, hogy határozottabban állást foglalj, és világosabban meghatározd, ki vagy mások és önmagad számára. A lehetséges reakciók másodlagos megítélése végső soron nem vezet sehová.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X