Kos

A padlások egyik hátránya, hogy rengeteg szemét szokott odafent tárolódni. Ma van itt az ideje a nagytakarításnak. Elég sokáig halogattad ezt, és most szembe kell nézned a porral és a törmelékkel a személyes padlásodon. Akár érzelmi rendetlenségről van szó, amit ki kell takarítani, akár üzleti ügyekről, amelyek figyelemért könyörögnek, tudd, hogy magadnak és a jövőbeli kilátásaidnak ártasz, ha tovább halogatod.

Bika

Úgy tűnik, hamarosan révbe érsz, Bika. Legalábbis a bolygók úgy tűnik, így gondolják. Az üzleti kapcsolatok ápolásával töltött éveid megtérülnek majd megnövekedett eladások vagy új üzleti lehetőségek formájában. Úgy tűnik, ez a siker átragad a magánéletedre is. Az otthoni élet soha nem volt még ilyen nyugodt. Te vagy a karmestere ennek a dallamos szimfóniának, amely az életed. Gratulálok!

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Június 8., Pozitív és eredményes napra számíthatsz

Ikrek

Miért kell ilyen sokáig türelmesnek lenni – morfondírozott egy csalódott lélek. Lehet, hogy te voltál az, Ikrek? A várakozás sosem volt az erősséged, ez nem kérdés. Könnyebben átvészeled a mai napot, ha arra koncentrálsz, hogy megtaláld a felgyülemlett frusztrációd levezetését. Egy látogatás az edzőteremben vagy egy erőteljes nagytakarítás segítene.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X