Kos

Nosztalgiázhatsz, miközben fényképalbumokat nézegetsz, átrendezed a bútorokat, és visszaemlékezel a régi időkre, Kos. A gondolataid olyan érzelmi eseményeket érintenek majd, amelyeket akkor, amikor megtörténtek, talán még nem dolgoztál fel teljesen. Régi érzések, amelyekről azt hitted, hogy már elmúltak, felszínre törhetnek, és könnyeket csalhatnak a szemedbe. Őszintén nézz szembe ezekkel az érzésekkel most, ahelyett, hogy visszagyömöszölnéd őket egy újabb évtizedre.

Bika

Lehet, hogy egy olyan feltételezés alapján operálsz, ami csak részben tükrözi az igazságot. Abban az igyekezetedben, hogy a helyzetnek csak a jó oldalára gondolj, Bika, lehet, hogy nem látod a teljes igazságot. Mindennek van árnyoldala is. Düh, frusztráció, sőt magányosság érzései is társulhatnak hozzá.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Június 8., Pozitív és eredményes napra számíthatsz

Ikrek

Ha érzelmi hullámvölgyeket élsz át, Ikrek, bátorságot adhat neked a tudat, hogy mások is átélik a saját érzelmi zűrzavarukat. Tudni fogod, hogy nem vagy egyedül az érzelmi stabilitás keresésében. Oszd meg az érzéseidet másokkal ahelyett, hogy magadba zárnád őket. Ez segíteni fog abban, hogy jobban érezd magad.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X