Csütörtöki horoszkóp, Augusztus 10., Hatalmas erők működnek most

Kos

A közelmúltban tapasztalt hezitálásod hirtelen kényszerhelyzetbe hozhatott téged, Kos. Úgy érezheted, hogy elakadtál, és a választási lehetőségeid korlátozottak. Már nem tudsz biztos pontot tenni a dolgok végére. Ahelyett, hogy most próbálnál lépni, lehet, hogy meg kell várnod, amíg elül a por, és újra tisztán látsz. Hagyd, hogy a helyzet feloldódjon, mielőtt még több súrlódást okoznál.

Bika

Hatalmas erők működnek most, Bika. Akár tudatában vagy, akár nem, óriási befolyással rendelkezel ezeknek az energiáknak az iránya felett. Vedd át az irányítást a helyzet felett ahelyett, hogy hagynád, hogy valaki más tegye meg helyetted. Azt fogod tapasztalni, hogy más emberek a szokásosnál is hajlékonyabbak, így nagyon is hajlandóak lesznek arra, hogy bármilyen irányba haladjanak, amit te mutatsz nekik.

Ikrek

Ha konfliktus alakul ki a világodban, Ikrek, tartsd szem előtt, hogy senki mást nem hibáztathatsz, csak magadat. Hasznos, ha egy célt tartasz szem előtt, mert minden energiádat erre az egy dologra összpontosítod. Ugyanakkor előfordulhat, hogy elveszíted a rálátásodat arra, ami körülötted történik. Győződj meg róla, hogy továbbra is csapatjátékos maradsz, és tartsd nyitva a szemed a háttérben lévőkre.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X