Csütörtöki horoszkóp, December 1., Régi problémák kerülnek ma megoldásra

Kos

Ma mozgalmas nap áll előtted, de a csillagállás gondoskodik arról, hogy a nap gyümölcsözően alakuljon számodra. A munka lefoglal majd, és az asztrológusok azt jósolják, hogy munkával kapcsolatos sok utazás várhat rád. Ha mégis üzleti útra indulsz, akkor arra számíthatsz, hogy ez az utazás gyümölcsöző lesz a karriered szempontjából. A fontos találkozókat és eseményeket a délután 15 és 17 óra közötti időszakra időzítsd, mert ez pozitív eredményeket fog hozni. Az égszínkék a szerencseszíned a mai napon.

Bika

Helló Bika. A mai csillaghelyzet visszahozhat téged a személyes felelősségeidhez. Az elmúlt napok társasági élete és könnyelműsége megviselhetett, használd ki a mai napot arra, hogy csak lecsendesedj és pihenj. A bulikra és a jó beszélgetésekre időről időre nagy szükség van, de ne feledkezz meg a függőben lévő otthoni feladatokról sem. Lehet, hogy a mai napot csak arra kellene használnod, hogy visszazökkenj a helyes útra, mondják az asztrológusok. Minden fontos dolgot 14:35 és 16:45 között kell lebonyolítani a legjobb eredmények érdekében. Az erdőzöld a szerencseszíned a mai napon.

Ikrek

A lelki nyugalom ma elkerülhet, és szoronghatsz, mivel a problémák egymás után kezdenek gyűlni. Bár ez nem a legjobb időszak az életedben, hamarosan vége lesz, kedves Ikrek. A megoldás az, ha egyszerre csak egy-egy dologgal foglalkozol, és ha ez nem lehetséges, vedd igénybe azok segítségét, akikben megbízol. Csak ne vedd a szívedre a dolgokat, a problémák mindig jönnek-mennek, és ez hamarabb elmúlik, mint gondolnád, tanácsolják az asztrológusok. Az ibolya a szerencseszíned a mai napra, és a 10 és 11 óra közötti időszak szerencsésnek ígérkezik számodra.

Rák

Ez a nap kissé kihívásokkal teli lehet számodra. Még ne kezdj el intrikálni! A másik oldalon viszont néhány fényes pont is felerősödhet az életedben. Sőt, számos tehetséged és tulajdonságod miatt ragyoghatsz fel, kedves Rák. Kerüld el, hogy a nap nem túl jó részébe tévedj, és akkor minden rendben lesz. Az asztrológusok azt javasolják, hogy minden eseményt vagy találkozót a nap első felében kell elintézned. A barna a szerencseszíned a mai napon.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X