Csütörtöki horoszkóp, December 16., Az előtted álló nap ígéretes!

Kos

Az előtted álló nap ígéretes! Az aspektusok lendületet adnak az érzelmi életednek, és felszabadítanak az elmúlt időszakban téged sújtó bizonytalanságból. Képtelen voltál bízni a saját ítélőképességedben. Bármilyen nehéz is volt ez, a kétségnek valamilyen célt kellett szolgálnia. Talán arra kellene használnod az újonnan nyert tisztánlátásodat, hogy rendezd a tapasztalataidat.

Bika

Kétségtelenül az a benyomásod, hogy tisztábban látsz, mint a közelmúltban. A bolygóenergiák felsorakoznak, hogy feloldják a mentális ködöt, amit eddig tapasztaltál. Az elmúlt napok rengeteget gondolkodtattak, és levonhattál néhány tanulságot, aminek a mai napon nyilvánvalóvá kell válnia. Most rajtad múlik, hogy ezeket a leckéket alkalmazd az életedben.

Ikrek

Egyik nap a közelmúltban az volt az érzésed, hogy a szakmai projektjeid valójában nem a sajátjaid, hanem olyanok, amelyeket a szüleid, különösen az édesanyád akarnak, hogy legyen. Most minden oldalról elemezted a karrieredet, és próbáltad kitalálni, hogy mi az, amit igazán akarsz. Ma már tisztábban kellene látnod.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal

Random Posts