Kos

A te gyakorlatias természetedet az uralkodó szempontok szerint kell értékelni. Minden feladatban, amire vállalkozol, hatalmas erő segít, és az akaraterő is megvan ahhoz, hogy a dolgokat véghez vidd. Nyugodtan vágj bele a részleteket érintő, alantas feladatokba, amelyek már régóta kiáltanak a figyelmedért. Itt az ideje, hogy elintézd ezeket a dolgokat.

Bika

A legfontosabb ma, hogy a dolgok gyakorlatiasak maradjanak. Próbálj meg koncentrálni és megállni a helyed. Az emberek nem fognak foglalkozni a fantáziadús ábrándozással, ezért tartsd meg magadnak ezeket az érzéseket. Igyekezz ráhangolódni a csoport energiájára azzal, hogy bármilyen módon segítesz egy nagyobb ügynek. Menj be egy kertbe, és érintsd a földet a kezedben.

Ikrek

A jó hír az, hogy ma stabil talajra találhatnak intenzív érzelmeid. A természetedben megnyilvánulhat az agresszivitás. Amíg ezt a hajlamot kordában tudod tartani, addig minden rendben lesz. Nem kell ma veszekedést okoznod. A legfontosabb, hogy megőrizd a józan eszed, és elintézd a dolgaidat. A gyakorlati kérdések lesznek az elsődlegesek.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X