Csütörtöki horoszkóp, Január 20., Gyönyörű dolgokat tapasztalunk!

Kos

Az ételek és italok túlzott fogyasztása miatt ma kissé rosszul érezheted magad, Kos. Ezért nehéz lesz bármire is koncentrálni, ami a figyelmed igényli. Talán csak lassan kell haladnod, hogy visszanyerd az energiáidat. Csak annyit tegyél, hogy a lelkiismereted tiszta maradjon, de ne fáraszd ki magad. Fogj egy jó könyvet, egy csésze teát, majd ülj le a kanapéra és pihenj.

Bika

Egy szerelmi partnered távol lehet, Bika, ami miatt kénytelen leszel a szenvedélyeidet és a vágyaidat – nem is beszélve arról, hogy szükséged van a barátod társaságára – félretenni. Ne hagyd, hogy ez pocsék hangulatba katapultáljon. Ha művészi beállítottságú vagy, minden energiádat és szenvedélyedet vesd bele a kreatív munkába. Ha sportos vagy, menj el teniszezni vagy fallabdázni. Így gyorsabban telik majd az idő, amíg a partnered vissza nem tér. Tarts ki!

Ikrek

Ma kissé rosszul érezheted magad, Ikrek, és valószínűleg otthon akarsz maradni. Sokkal csábítóbbnak tűnik a tévé előtt roskadozni, mint társaságba menni. A barátaid azonban megpróbálhatnak rábeszélni, hogy bulizz velük. Ne hagyd magad rábeszélni semmire, amihez nincs kedved. Értesd meg a barátaiddal, hogy ma este jobb, ha pihensz, és máskor is elmehetsz velük szórakozni.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal

Random Posts