Csütörtöki horoszkóp, Július 27., Itt az ideje a nyílt beszédnek…

Kos

Talán csak elég lenne annyit mondanod: Szeretlek. Talán nem kell semmit sem túlbonyolítani, és nem kell túlkombinálnod a dolgokat. Talán nem kell trükköznöd, manipulálnod, vagy irányítanod a helyzeteket. Talán az érzelmeid őszinte kifejezése lenne a legfontosabb dolog a számodra kedden. Talán azzal teszed ma a legjobbat mindenkinek, hogy beszélsz az érzelmeidről.

Bika

A pénz sokkal könnyebben áramlik az életedbe, mint azt gondolnád. Ma megtapasztalod, hogy milyen könnyű pénzt csinálni, milyen könnyű plusz lehetőségekhez jutni, és milyen egyszerű megnyitni magadat a bőség áramlásának. Csütörtökön ne szaladj el a plusz munkák, és a szokatlan pénzkereseti lehetőségek elől!

Ikrek

Ma megértheted, hogy mi a baja van veled valakinek. Ma rájössz, hogy mivel bántottad meg, vagy mi az a tulajdonságod, amelyet nem tud túl könnyen elviselni. Abban a pillanatban, hogy ezt megérted, eldöntheted, hogy mit tegyél: Dönthetsz úgy, hogy változtatsz, és dönthetsz úgy is, hogy nem ér neked annyit ez az egész. Különösen fontos, hogy észben tartsd: Nem kell mindenkinek megfelelned.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X