Csütörtöki horoszkóp, Június 29., Van egy-egy aktuális hír, ami nagyon fontos lesz számodra

Kos

Ez egy jó nap arra, hogy hangot adj az érzéseidnek. Azzal, hogy hangosan beszélsz egy problémáról, előbb-utóbb kibeszélheted magadból a megoldást. Azzal, hogy külsőleg is megfogalmazod, ami a fejedben zajlik, valahogy könnyebben kezelhetővé válik a probléma. Azzal, hogy mindent magadban tartasz, nagyon kevés mozgásteret adsz neki. Közelebb vagy a megoldáshoz, mint gondolnád. Találd meg a hangodat, és a válasz meg fog találni téged.

Bika

Bőven van miről beszélni. A nehéz rész az, hogy megtaláljuk az okot, amiért abba kell hagyni a beszélgetést. Amint valaki felhozza a filozófiát vagy a vallást, mintha megnyílnának a zsilipek. Néhány órára leköti a figyelmedet a vita. Az elméd ugrálni fog, és szívesen mérlegelsz sokféle nézőpontot, bár az utolsó szót te mondod ki, hogy miben hiszel.

Ikrek

Nehéz lehet koncentrálni. A trükk az, hogy ne vegyél semmit magadra túlságosan érzelmileg. Tartsd a dolgokat a könnyedebbik oldalon, és ne légy túlságosan frusztrált, ha úgy tűnik, nem találod az eszközöket ahhoz, hogy olyan mélyre áss, mint szeretnéd. Talán eredményesebb leszel, ha sok kérdést átfutsz, ahelyett, hogy megpróbálnál mélyen elmerülni egy adott témába.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X