Kos

Attól félsz, hogy megbántottál valakit. Talán attól félsz, hogy valakit megsértett egy mondatod, egy ötleted vagy egy cselekedeted. Ne felejtsd el, hogy a bocsánatkérés a legegyszerűbb kapcsolatgyógyító eszköz. Mindig kérhetsz bocsánatot. Akkor is kérhetsz bocsánatot, ha egyébként még csak azt sem tudod, hogy miért kérsz bocsánatot.

Bika

Túl sokat agyalsz, és túl sokat keresed azt, hogy miért nem lehet megcsinálni valamit. Ideje lenne annak, hogy egy kicsit elfordítsd a fejedet a nehézségekről, és végre arra kezdj el figyelni, hogy miért lehet megcsinálni valamit. Figyelj arra, hogy milyen könnyen összejönnek a dolgok, amikor arra koncentrálsz, hogy minden jól működik.

Ikrek

Ma talán azért jönnek veled szembe az utcán a rég nem látott ismerősök, és talán azért írnak rád az interneten is, mert van valami dolgotok együtt. Talán segíthettek egymásnak talán szükségetek van egymás segítő, támogató jelenlétére. talán szükségetek van egymás támogatására. Ma örömmel köszönts minden régi ismerőst, akivel találkozol.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X