Kos

Ha ma alaposan körülnézel, Kos, olyan aspektusokat vehetsz észre az emberekben, amelyeket eddig nem vettél észre. Olyan őrületes tevékenység lehet, amely a hálójába kap és magával ragad. Keress másoktól útmutatást, ahogyan haladsz. Ha segítséget kérsz, meg is fogod kapni. Ugyanakkor sokat fogsz tanulni azokról az emberekről, akik végül segítenek neked.

Bika

Óvakodj attól, hogy ma túlságosan makacskodj, Bika. Ez egyike azoknak a napoknak, amikor arra kérnek, hogy egy nagyon szeles területen építs egy építményt. Ha ragaszkodsz ahhoz, hogy a legmerevebb anyagokat használd, azt fogod tapasztalni, hogy az építmény, amit építesz, a végén kettétörik. Ha azonban rugalmas anyagokból építed meg az épületet, akkor az meghajlik a szélben, és sokkal tovább tart.

Ezt már olvastad?
Hétvégi horoszkóp, Június 10-11., Sorsfordító események várnak ezen a hétvégén

Ikrek

Jó, hogy rugalmasan állsz hozzá, Ikrek, különösen ma. Az alkalmazkodóképességed próbára tehető, mivel ingatag érzelmek és makacs hozzáállás vesz körül. Ne ragaszkodj ma túlságosan ahhoz, hogy egyenes válaszokat kapj az emberektől, mert valószínű, hogy ők is ugyanolyan zavarban vannak bizonyos kérdésekben, mint te. Egyelőre játszd a higgadtat, és lovagold meg a hullámokat a part felé.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X