Kos

Egy távoli államban vagy akár külföldön is lehet üzleti lehetőség. Ez sok utazást vagy talán még áttelepülést is igényelhet. Lehet, hogy vegyes érzéseid vannak vele kapcsolatban, de nem valószínű, hogy visszautasítanád. Ez egy igazi áttörés lehet! Az egészséged a következő évben robusztus és ragyogó lesz, és lesz energiád bármilyen projektbe belevágni.

Bika

Lehetőség nyílhat a jövedelmed növelésére. Ez magában foglalhat többletmunkát vagy befektetéseket. A földdel vagy más ingatlanokkal kapcsolatos befektetések most különösen jövedelmezőek lehetnek. Szerződések vagy jogi papírok is köttethetnek, amelyek pénzt hoznak a számodra, úgyhogy légy felkészült. Az év végére várhatóan nagyobb anyagi biztonságban leszel, mint az év elején voltál.

Ezt már olvastad?
Szombati horoszkóp, Június 10., Új ötleteid támadnak ma

Ikrek

Egy partnerség, amely eddig talán egyenletesen haladt előre, megrekedni látszik. Ez akár üzleti, akár romantikus kapcsolatra vonatkozhat. Ez nem a legjobb időszak arra, hogy megpróbálj nyomást gyakorolni a partneredre a fejlődés irányába. Csak makacs ellenállásba fogsz ütközni, ami még jobban lelassítja a dolgokat. Legyél türelmes, és hagyd, hogy a dolgok a maguk idejében haladjanak.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X