Kos

Bízd a képzeletedre magadat szerdán. Nem arra kérlek, hogy fantáziálj, csak arra, hogy szánj jóval nagyobb szerepet a képzeletednek, mint ahogyan azt tennéd. Most érdemes előre elképzelned minden tettedet, és érdemes előre kitalálnod, hogy mi az, ahová szeretnél eljutni. Minél tisztábban látod magad előtt ezt, annál hamarabb odaérsz a célodhoz.

Bika

Olyan lesz a csütörtök, mintha egy teljesen új életre ébrednél. Ma ráébredsz arra, hogy eddig talán valóban nem jó nézőpontból vizsgáltad az eseményeket. Talán arra is ráébredhetsz, hogy azzal, ha új nézőpontot keresel magadnak, szó szerint új lendületet adhatsz a helyzeteknek. Ami pedig azt illeti: Erre az új nézőpontra és az új lendületre is nagy szükséged van.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Június 8., Pozitív és eredményes napra számíthatsz

Ikrek

Végre észreveszed azt a lehetőséget, amelyre már olyan régóta vártál. Csütörtökön olyan lelkes és izgatott lehetsz ettől a lehetőségtől, hogy alig vagy képes egy helyben maradni. Ne felejtsd el, ha lefoglalod a kezeidet, ha csinálsz valamit a kezeiddel, akkor az agyad is könnyebben jár. A mai nap ideális ahhoz, hogy mosogatás vagy portörlés közben gondold át a helyzeteket.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X