Kos

Kos, ne lepődj meg, ha néhány fantáziádat és álmodat olyan kemény erő állítja próbára, amely egyenesen az igazságig hatol. Az emberek extra szenvedélyesek lehetnek, és a legtöbbeket nem fogják lenyűgözni az irreális tervek. Megpróbálkozhatsz a szokásos megközelítéseddel, hogy egyszerűen csak egyenesen nekirontasz a terveidnek, de jobb lehet, ha előbb gondolkodsz, és stratégiailag jobban átgondolod a dolgokat.

Bika

Ma két nagyon erős tábor között találhatod magad, Bika. Mivel te a kedves, diplomatikus és érzékeny típus vagy, tökéletes célpontja lehetsz a durvábbaknak és a véleményformálóknak. Lehet, hogy a rideg, kemény tények mellé akarsz állni, amelyeket eléd tárnak, bár nagy érzelmi erő dolgozik azon, hogy felkavarja a kedélyeket. A dolgok nem biztos, hogy olyan egyértelműek, mint amilyennek első pillantásra tűnnek.

Ezt már olvastad?
Pénteki horoszkóp, Március 31., A szerencse ott jelenik meg, ahol a legnagyobb szükségünk van rá!

Ikrek

Ma hajlamos vagy egy kicsit vadabbnak érezni magad, Ikrek. Erőteljes energiahullám dolgozik az egód és az önbizalmad megerősítésén. Használd ki ezt a lökést a legjobb tudásod szerint. Szükséged lesz rá. Egy erős, tényekre összpontosító erő dolgozik a céljaid ellen, és meg fogod tapasztalni, hogy ugyanolyan erős és makacs. Vágj át a fantázián, és fedd fel az igazságot.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X