Csütörtöki horoszkóp, Október 21., Két út közül kell választanod

Kos

Ne bosszankodj, ha rengeteg helyre kell menned, tárgyalnod, ügyet intézned, amit még tetézhetnek az értetlen, nem a munkájukra figyelő személyek! Mutass példát! Türelmesen magyarázd el, amit nem értenek – ez egy igazi kihívás a mai napra.

Bika

Egyik butaságot veheted a másik után, csak érzelmeidre hallgatva. Próbálj ellenállni ezeknek a hullámoknak, legjobb, ha elkerülöd még a boltokat is! Ugyanezek a kiszámíthatatlanságok beszédedben is megjelenhetnek, akaratlanul is bántva másokat.

Ikrek

Ha úgy ébredsz, hogy nem vagy jóban magaddal, ne legyél rest, mozogj, sportolj, találd meg önmagad középpontját! Már csak azért is, mert tele vagy gondoskodó szeretettel, melynek csak akkor örülnek szeretteid, ha figyelsz rájuk, úgy adod.

Rák

Ne foglalkozz titkos dolgokkal, titkos iratokkal, meglehet még a hited is elveszik közben, ami nélkül pedig nem lehet élni! Meglehet, ma be akarnak húzni a pletykálkodás, kíváncsiskodás csapdáiba, ami nem jó irány, vedd észre, állítsd meg!

Oroszlán

Talán érzed, hogy két út közül kell választanod. A borús, félelmekkel teli és a ragyogó napsütéses, hittel teli között. Miért ne döntenél az utóbbi mellett, pláne akkor, ha tudod, hogy ott még egy szerelem is vár rád, hacsak már kaptak el az érzelmek?

Szűz

Ne vedd szívedre főnököd vagy üzlettársaid rossz kedvét, nem neked szól, magukkal van bajuk! Stabilizáld magad középpontodban, gondolj szerelmedre, gyerekeidre, akik oly magas rezgésre emelnek, hogy már tudsz mosolyogni, nyugtatni, gyógyítani!

Mérleg

Bármilyen akadály gördül tanulmányaid, jogi ügyeid, külfölddel kapcsolatos dolgaid – mely lehet egy utazás is – munkád elé – ne ijedj meg! Átmeneti probléma, elakadás van itt, ahogy jön, úgy megy is! Angyalaid veled vannak, velük is konzultálhatsz!

Skorpió

Nem biztos, hogy minden vágyad azonnal teljesül, hát ne bosszankodj, ha valamire várni kell – mindennek ideje van! Félelmeiddel, aggódásaiddal csak akadályokat teremtesz, ami ma megjelenhet egy kölcsönt, hagyatéki pénzt, párod előléptetését várva is.

Nyilas

Még véletlenül se állj le vitatkozni, főleg az utcán ne! Ha provokálnak, akkor sem, senki nem jön ki jól belőle! Ez vonatkozhat párodra is, aki saját baját talán rajtad akarja „leverni”. Azonban egy jó szó, figyelem, megértés mindezt azonnal oldani tudja.

Bak

Kerüld a vitákat munkatársaiddal, könnyen lehet, hogy hiúságod miatt mész bele a provokációkba. Ha családoddal, otthonoddal kapcsolatban valami feszit, ne vidd magaddal a munkahelyre, mert e kettőt együtt már tényleg nagyon nehéz kezelni!

Vízöntő

Ne bosszankodj, ha nem jön meg az a pénz, amit vársz, amiért megdolgoztál – meglehet, csak átmeneti elakadás van! Gyerekeid, szerelmed pénzügyi igényei ne vigyenek érzelmi hullámokba, hisz úgy nem tudsz jól dönteni! Gondold át, találd meg a mértéket!

Halak

Kedvességedet, jókedvedet barátaid kapják, érzelmi hullámzásaidat, melyek akár hisztikbe is fordulhatnak családod. Ha a pénz miatt aggódsz, azt engedd el, még az is lehet, hogy olyan bőség érkezik főnököd, egy üzlet által, melyet el sem tudsz képzelni.

Random Posts