Kos

Nem elég elmondanod, hogy mit szeretnél, de meg is kell mutatnod azt, ami a legjobb szerinted. Mutasd meg másoknak, hogy szerinted hogyan kell csinálniuk a dolgokat, és azt is, hogy szerinted mi hogyan a legjobb. A lényeg azon van, hogy ne csak mesélj, hanem mutass is meg a mozdulatokat, a folyamatokat. Ha így teszel, mindenki sokkal könnyebben megérti majd, hogy mit szeretnél.

Bika

Ha úgy érzed, hogy összecsapnak a fejed felett a hullámok, akkor érdemes megállnod egy pillanatra és lassítanod. Igen, tudom, hogy ilyenkor előre menekülnél. De az előre menekülésnek ma nincs értelme. Előre semmit sem találsz, csak légüres teret. Ha azonban megállsz, rájöhetsz, hogy mennyi lehetőséged van megoldani a nehézségeket.

Ezt már olvastad?
Vasárnapi horoszkóp, Március 26., Minden szinten sikeresek leszünk!

Ikrek

Sokkal könnyebb dolgod lenne, ha külön tudnád választani a munkát és a magánéletedet. Az még csak-csak belefér, hogy a munkahelyeden egész nap a családi ügyek pörögnek a fejedben. De az, hogy hazahordod a munkahelyi intrikákat megengedhetetlen. Csütörtökön nagyon határozottan hagyj bent az irodában minden munkahelyi témát, ügyet és feladatot.

Rák

Érdemes lenne belevágnod valami újba. Szükséged van arra, hogy új energiák, új lehetőségek, új témák vegyenek körül. A csütörtök (és a hétvége is) remek alkalmat kínál arra, hogy belépj egy klubba, vagy valamilyen olyan csoportba, ahol a kedvenc témádról beszélgethetsz. Nagyon fontos, hogy kiadhasd magadból a benned lévő feszültséget, és ehhez a szavak a legjobb eszközök.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X