Csütörtöki horoszkóp, Október 7., Határozottnak kell lenned és garantált lesz a siker!

Kos

Sokkal több időt kellene a szeretteiddel töltened. Sokkal több időt kellene azzal töltened, hogy a szeretteidre figyelsz, hogy értékes időt és értékes perceket töltötök együtt. Ahelyett, hogy mindig a pénz, a siker, vagy valamilyen más jó ügy után futsz, csütörtökön szánj időt a szeretteidre és töltsd azokkal együtt az idődet, akikkel valóban jól érzed magadat.

Bika

Már csak egy lépés választ el attól, hogy azzal foglalkozz, amivel valóban szeretnél. Már csak ez az egyetlen egy lépés van, amelyet meg kellene tenned ahhoz, hogy végre ne kelljen törődnöd a lehetőségekkel, a pénzzel, vagy mások támogatásával. Ehhez a lépéshez azonban bátorságra, kitartásra és némi szemfülességre is szükséged lesz.

Ikrek

Sokkal modernebbnek kellene lennie a felfogásodnak csütörtökön! Ma ki kellene használnod a modern időkben rejlő lehetőséget, és nem kellene tovább ágálnod a haladás, a fejlődés ellen. Azzal, ha elengeded a haladástól való, teljesen irracionális félelmedet valójában csak magadnak segítesz. A te életed lesz sokkal, de sokkal könnyebb.

Rák

Nagyon nagy szükséged lenne arra, hogy végre határozottan meghozz egy döntést. Azonban úgy tűnik, hogy minden körülmény ez ellen a döntés ellen szól. Úgy tűnik, hogy a környezeted minden lehetséges eszközzel azt akarja megakadályozni, hogy meghozd ezt a döntést. Az pedig csak rajtad áll, hogy valóban hagyod-e magadat ennyire befolyásolni.

Oroszlán

Attól félsz, hogy sérülnek az érdekeid egy képzeletbeli vitában. Ugye érzed, hogy ez milyen fura dolog? Ugye érzed, hogy egy képzeletbeli vitában nem sérülhetnek az érdekeid, hisze ez az egész csak a képzeletedben játszódik le. Arra biztatlak, hogy ma már ne képzelj el több veszekedést, több harcot, és több vitát. Ma a békét képzeld el minden helyzetben.

Szűz

Csütörtökön vedd elő a feladatlistáidat, vedd elő a naptáradat, és tervezd meg az új feladatlistádat, méghozzá úgy, hogy jó előre oszd be az idődet. Ma sokkal jobban előre tudsz tervezni a teendőkkel, mint máskor, és csütörtökön abban is ügyesebb vagy, hogy szabadidőt tervezz magadnak. Arra lenne szükséged, hogy többet tudj pihenni, mint máskor!

Ezt már olvastad?
Keddi Horoszkóp, Szeptember 27., Minden helyzetet meg lehet változtatni

Mérleg

Az események, a helyzetek ismétlik magukat, csak a nevek és a reakciók változnak. Az események és a helyzetek ismétlik magukat, de te ezt az ismétlődést ügyesen felhasználhatod. Az események és a helyzetek ismétlik magukat, ezért te pontosan tudod, hogy mi után mi következik. Az események és a helyzetek ismétlik magukat, ezért te előre fel tudsz készülni rájuk.

Skorpió

Nagyon határozott elképzeléseid vannak arról, hogy mi az igazság. Az azonban nem biztos egy kicsit sem, hogy valóban az az igazság, amit te magad annak válsz. Igazán könnyen lehetséges, hogy valaki becsapott téged, és a valóságnak egy nem is létező szeletét akarja veled igazságként elhitetni. Ezt nem lenne szabad hagynod csütörtökön sem.

Nyilas

Sokkal több felszabadult énidőt kellene adnod magadnak. sokkal nagyobb szükséged van arra, hogy magaddal törődj, és arra is, hogy ezúttal kivételesen felszabadultan élvezd a csütörtöki nap jóságait. Sokféle esemény van, amelyek elvonják a figyelmedet. Sokféle esemény van, amelyekről most érdemes lenne egy kicsit megfeledkezned.

Bak

Valaki meg akar félemlíteni téged, és valaki be akarja bizonyítani, hogy ő az erősebb. Tudnod kell, hogy azok, akik valóban erősebbek nem szokták fitogtatni az a erejüket, és nem azzal szoktak foglalkozni, hogy megijesszenek másokat. Az, aki igazán erős arra érez késztetést, hogy megvédje a gyengébbeket, és arra, hogy megvédje az elnyomottakat.

Vízöntő

Valaki meg akar félemlíteni téged, és valaki be akarja bizonyítani, hogy ő az erősebb. Tudnod kell, hogy azok, akik valóban erősebbek nem szokták fitogtatni az a erejüket, és nem azzal szoktak foglalkozni, hogy megijesszenek másokat. Az, aki igazán erős arra érez késztetést, hogy megvédje a gyengébbeket, és arra, hogy megvédje az elnyomottakat.

Halak

Bátran mondj nemet! Nem kell mindenbe belemenned, amibe mások akarnak belerángatni. megteheted azt, hogy nemet mondasz egy-egy lehetőségre, és visszautasítod azt, amit szíved szerint nem vállalnál el. A szíved ugyanis mindig tudja, hogy mi az, ami jó lesz neked, ami előre felé vezet, és ami segít téged.

Talán ezek is érdekelhetnek