Kos

Ez egy jó nap arra, hogy kimondd a véleményed, Kos. Nem mintha általában nagy gondot okozna ez neked. De még te is szembesülhetsz olyan helyzetekkel, amikor úgy érzed, hogy megfélemlítettek, és habozol megszólalni. Ma nem. Nem lesznek olyan körülmények, amelyekkel ne tudnál megbirkózni, mert az asztrális energia felpörgeti a képességeidet. Ha van valaki, akit eddig vonakodtál megközelíteni, tegyél egy lépést, hogy beszélj vele.

Bika

A mai napon esedékes bocsánatkérésre kerülhet sor, Bika. Nem könnyű beismerni, hogy tévedtél, de a bolygóállások erősíthetik a bátorságodat. Ahelyett, hogy a megbánáson pörkölődnél, inkább találkozz az illetővel, hogy jóvátedd a történteket. Függetlenül az esetleges kellemetlenségektől, biztosan meg fogod tapasztalni, hogy utána sokkal jobban érzed magad. Még ha a másik személy nem is fogékony, te képes leszel kimondani, amit ki kell mondanod.

Ikrek

Az álmaid többről szólnak, mint az idegsejtek véletlenszerű szikráiról, Ikrek. Megoldatlan problémákat, stresszt, mély vágyakat és elveszett emlékeket jelezhetnek. Fontosnak bizonyulhatnak önmagad megértéséhez és a problémák megoldásához. Vezess álomnaplót, és hozzáférhetsz a tudatalattidban rejlő erőhöz és mindahhoz, amit tanulhatsz belőle. Vizsgáld meg a közelmúltban látott álmaidat. Nézd meg, van-e valami, amit fel kell ismerned.

Rák

Ha mostanában fáradt vagy, Rák, annak oka lehet a stressz. A mai nap aspektusai a kommunikációhoz adnak pluszenergiát. Bölcsen tennéd, ha beszélnél a stressz egy részéről. Az aggodalom, a szorongás és a félelem hatalmas terhet ró a fizikai és érzelmi egészségre. A testmozgás enyhítheti ezek egy részét. Mások esetében a beszélgetés a kulcs. Találd meg a leghatékonyabb módját annak, hogy megszabadulj ezektől az energiavámpíroktól, és jobban érezd magad.

Oroszlán

Ez egy jó nap arra, hogy kifejezd a gondolataidat és az érzéseidet, Oroszlán. Akár egy szerettedről van szó, aki értékelné a gyengéd szavakat, akár egy kollégádról, aki utasítást igényel, a kommunikáció a szokásosnál könnyebben fog menni. Te gyakorlatias természetű vagy. Gyakran azt mondod, amit szükségesnek tartasz, és nem sok mást. Másoknak mégis szükségük lehet arra, hogy sokkal többet mondj. Gondolj erre, miközben a napodat éled.

Szűz

Terjeszd ma a jóindulatot és a szeretetet, Szűz jegyű. Már régóta nem adtad az embereknek tudtára, hogy törődsz velük és értékeled őket. Kártyákkal, telefonhívásokkal, levelekkel, virágokkal és ölelésekkel fejezheted ki az érzéseidet. Fontold meg, hogy meglepsz valakit egy ebéddel, vagy készítesz valami különlegeset egy barátodnak. Szánj időt az érzelmi és az intellektuális kifejezésre is. Ez egészséges egyensúlyt tart fenn az életedben.

Ezt már olvastad?
Vasárnapi horoszkóp, Március 26., Minden szinten sikeresek leszünk!

Mérleg

Ha ma egy probléma kerül az utadba, Mérleg, keresd a legegyszerűbb megoldást. Nem minden probléma bonyolult. Gyakran a legkézenfekvőbb válasz a legjobb. Próbáld meg távol tartani az érzelmeidet a számítást és gondolkodást igénylő problémáktól. Ezek elhomályosíthatják a kilátást, és megakadályozhatják, hogy meglásd, mi van az orrod előtt. Meríts erőt a józan eszedből.

Skorpió

Ez egy jó nap arra, hogy kimondd a véleményed, Skorpió. Nem mintha általában nagy gondot okozna ez neked. De még te is szembesülhetsz olyan helyzetekkel, amelyekben megfélemlítettnek érzed magad, és habozol megszólalni. Ma nem így van. Nem lesznek olyan körülmények, amelyekkel ne tudnál megbirkózni, mert az asztrális energia felpörgeti a képességeidet. Ha van valaki, akit eddig vonakodtál megközelíteni, tegyél egy lépést, hogy beszélj vele.

Nyilas

Számíts ma a kommunikációs képességeid fellendülésére, Nyilas. Ha gyakran tapasztalod, hogy nehezen fejezed ki a valódi érzéseidet, ez örvendetes változás lesz számodra. Fontold meg, hogy megbeszéld a dolgokat bárkivel, akivel megoldatlan problémáid vannak. A plusz erővel és önbizalommal gyorsan és viszonylag fájdalommentesen meg tudod oldani a problémákat.

Bak

Ha valami zavar téged, Bak, a mai nap alkalmas arra, hogy megoldd. Kiváló kommunikációs képességed a mai energiával még erősebbé válik. Akár egy kollégával, főnökkel, házastárssal, baráttal vagy rokonnal kapcsolatosak a problémáid, megtalálod a szavakat, hogy hatékonyan közöld gondolataidat és érzéseidet. Ne habozz, hogy megbeszéld ezeket a találkozókat.

Vízöntő

Csendes és visszahúzódó tudsz lenni, ha az érzéseid kifejezéséről van szó, Vízöntő. A mai nap lehet, hogy ez alól kivétel lesz. Az aspektusok igazi erőt adhatnak a kommunikációs képességeidnek. Bölcsen tennéd, ha megragadnád a lehetőséget. Tegyél lépéseket az érzéseid kifejezésére, kezdeményezz beszélgetéseket. A szavak a szokásosnál sokkal könnyebben fognak jönni. Ha problémákkal kell megbirkóznod, valószínűleg találsz majd megoldásokat.

Halak

Mikor töltöttél utoljára igazán minőségi időt a családoddal – a rendszeres házimunkát nem számítva? Ha régen volt, a mai nap jó alkalom erre. Ha vannak gyerekeid, játssz velük, vagy menjetek el a parkba vagy az állatkertbe. Ha egyedülálló vagy, fontold meg, hogy meglátogatod valamelyik szülődet vagy testvéredet. A kommunikáció ma hangsúlyos. A beszélgetés könnyen fog menni. Használd ki ezt a lehető legjobban, és ösztönözd a szeretteiddel való kötődést.

X