Csütörtöki szerelmi horoszkóp, Július 27., Ma felpezsdülhet a szerelmi életed

Kos

Ma úgy érezheted, hogy életed különböző részei között húzódsz, beleértve a munkád és a kapcsolatod közötti feszültséget is. Éreztesd a partnereddel, hogy különleges és fontos vagy, és meglátod, hogy mindketten sokkal kényelmesebbek és boldogabbak lesztek együtt. Ha mind szakmailag, mind emberileg sikeres akarsz lenni, ma fordíts annyi figyelmet a partneredre, mint amennyit a munkádra szoktál.

Bika

Ma inkább a partnereddel töltött idő minősége, mint a vele töltött idő mennyisége fog érdekelni. Ma ügyelj arra, hogy nyíltan és őszintén fejezd ki magad, hogy tápláld a köztetek lévő köteléket. Győződj meg róla, hogy tudja, mennyit jelent neked, és még sokáig látni fogod az erőfeszítéseid gyümölcsét.

Ikrek

Ma ne hagyd, hogy a pároddal együtt még egy estét otthon maradjatok, menjetek ki, és élvezzétek ki a várost. Csináljatok valami szórakoztatót, például vegyetek részt egy táncórán vagy nézzetek meg együtt egy filmet. Meglátod, hogy ez valóban megtöri a monotonitást, és újra lesz miről beszélgetnetek.

Rák

Ma azt fogod tapasztalni, hogy te és a párod szeretnétek mélyebben megismerni egymást. Úgy fogjátok érezni, hogy mindketten egyéni lelki kutatást végeztek, és szeretnétek megosztani a felismeréseiteket a kedvesetekkel. Használjátok ki ezt az időt arra, hogy nyíltan kommunikáljatok a partneretekkel; meglátjátok, hogy ez végül sokkal közelebb hoz titeket egymáshoz. Ez a kommunikáció harmóniát hoz majd az otthonotokba.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Oroszlán

Párod minden törekvésedben támogat ebben az időszakban. Miközben egyre több támogatást kérsz tőle, mindenképpen mutasd ki neki, hogy mennyire nagyra értékeled, ahogyan a nehéz időkben is kitartott melletted. Mindig állj készen arra, hogy ezt a szeretetteljes hozzáállást és támogatást egy pillanat alatt viszonozd.

Szűz

Ma egy kicsit csalódott lehetsz valami miatt, amit a partnered tett a közelmúltban, és nagyon érzékenyen kell vele bánnod. Talán nem felelt meg az elvárásaidnak, vagy nem váltotta be egy ígéretét. Csak helyezd a mai napon perspektívába a kihágást, és légy reális azzal kapcsolatban, hogy mit jelent ez a kapcsolatodra nézve. Ha csak egy apróság volt, ne izgulj túlságosan, és bocsáss meg neki.

Mérleg

A mai nap arra való, hogy óvatos legyél, milyen romantikus partnert választasz magadnak, hiszen nem akarsz visszaesni a régi szokásokba, hogy rossz embert válassz magadnak. Tartsd szem előtt a családoddal és a boldogságoddal kapcsolatos hosszú távú céljaidat, és hajlamos leszel a megfelelő személyt választani. Kerüld azokat az embereket, akik kezdetben izgalmasnak tűnnek, de nem bánnak veled jól.

Skorpió

Ma fontold meg, hogy a partnereddel lépj a táncparkettre, ha párkapcsolatban élsz, vagy menj el néhány barátoddal vagy a családoddal, ha egyedülálló vagy, mivel a társasági tevékenységek ma valószínűleg nagyon élvezetesek lesznek. Hagyd magad mögött a gondokat és a munkahelyi vagy tanulmányi nyomást, és lépj ki egy kis szórakozásra. Élvezd a szórakozást!

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Nyilas

A partnereddel remekül alakulnak a dolgok, és az élet egy piknik – tele élvezetekkel, szeretettel és nevetéssel. Élvezd a mai nap melegségét és szeretetét, és töltsd meg a szívedet azzal az örömmel, amit a kapcsolatod hoz neked. Mondd el a
partnerednek, hogy mennyit jelent neked, hogy a köteléketek a lehető legerősebb legyen.

Bak

Bár úgy gondolhatod, hogy készen állsz egy életre szóló elköteleződésre egy személy iránt, ma őszintén magadba kell nézned, hogy mire vágysz. A házasság megkövetelné, hogy alkalmazkodj egy másik ember kívánságaihoz és vágyaihoz, ezért mielőtt belevágnál a szerelmi utazásba, győződj meg róla, hogy komolyan gondolod-e a dolgot.

Vízöntő

Ma felpezsdülhet a szerelmi életed, mert izgalmas üzenetet kapsz a partneredtől. Ez arra késztethet, hogy lelkesen várd, hogy hamarosan találkozhass vele. Találjatok egy kis időt, amit együtt tölthettek, miközben magatok mögött hagyjátok a gondokat és aggodalmakat. Az édes semmiségek, amelyeket ma a partnereddel váltasz, segítenek megalapozni egy szeretetteljes kapcsolatot.

Halak

Nagy az esélye annak, hogy egy barátság ma romantikus kapcsolat formáját ölti. Azonban meg kell értened a másik érzéseit, hogy képessé válj a helyes lépések megtételére. A siker és az élvezetes kapcsolat megtartása mindkettőtökön múlik. Legyetek mindketten nagyon világosak és nyíltak azzal kapcsolatban, hogy mit szeretnétek.

X