Kos

Tarot kártya: Mértékletesség

Ma valami miatt aggódsz, és ha nem tudsz gyorsan megoldani egy problémát, akkor az egész nap gátolja a gondolataidat, és a fejedben marad.

Egyes problémákat egy pillanatra le kell tenni, hogy legyen időd dolgozni rajtuk. Csak ennyit tudsz tenni, kedves Kos. Ma hagyd, hogy az univerzum közbelépjen és megtegye a maga varázslatát. Mindenki, aki részt vesz benne, jobb eredményt fog elérni, mint amilyet egyedül valaha is el tudna érni.

Bika

Tarot kártya: A mágus

Tagadhatatlan, hogy tehetséges és ügyes vagy, kedves Bika. Ma arra kérhetnek, hogy e csodálatos tulajdonságaidat kamatoztasd. Lehet, hogy arra kérnek, taníts meg másokat arra, hogyan kell azt csinálni, amit te olyan jól csinálsz, hogy ők is meg tudjanak élni belőle.

Ez nagy lépés számodra, hiszen a tudásodat adod át másoknak. Ne félj megosztani, hiszen a tanítás segíthet abban, hogy még jobban megismerd a munkádat, mint eddig.

Ikrek

Tarot kártya: A császárnő

Akkor vagy a legerősebb, amikor megengeded magadnak, hogy megmutasd másoknak a sebezhetőségedet.

Van valami szelíd és kedves a női energiádban, és ha kifejezed a lágyságodat, az megkedvelt azokkal, akikkel kapcsolatban vagy. Ne félj megmutatni ezt a kedves oldaladat.

Rák

Tarot kártya: A világ

Csak egy módja van annak, hogy olyan életed legyen, amilyenre mindig is vágytál: keményen meg kell dolgoznod érte. Nagy álmaid vannak, kedves Rák, ezért ne játssz az életet kicsiben, és ne maradj biztonságban a pálya szélén. Tűzz ki egy olyan célt, ami megrémít, és minden nap tegyél meg egy dolgot az álmod megvalósításáért.

Oroszlán

Tarot kártya: A torony

Vannak olyan problémák, amelyeket előre láthatsz, és olyan bajok, amelyeket nem láttál előre. Zavarba jöhetsz, amikor az élet hirtelen rossz irányba fordul. Az ilyen pillanatok arra valók, hogy megragadják a figyelmedet és váratlanul érjenek – nem azért, hogy szorongást okozzanak, hanem hogy felébresszenek.

Ma kapsz egy adag eszpresszót az élettől, és ez segít abban, hogy a dolgokat olyannak lásd, amilyenek – és változtass azon, ami nem tetszik, hogy jobbá tedd a napodat.

Szűz

Tarot kártya: Halál

Senki sem szeret búcsúzni. Elhagyni valamit, amit valaha szerettél (vagy gyűlöltél), sosem könnyű, mert az a történelmed része. Ma újradefiniálhatod a jövődet. Döntést hozol arról, hogy mit szeretnél tenni ezután. A mai nap szomorúnak tűnhet, de valójában egy nagyon jó nap számodra.

Mérleg

Tarot kártya: A Nap

Kedves Mérleg, ma jó hangulatban vagy. Pozitív energiára törekszel, és nem elégszel meg kevesebbel, mint amire igazán vágysz. Ma eltökélt vagy, hogy a lehető legtöbbet hozd ki az idődből, és elérd a céljaidat, függetlenül attól, hogy mit hoz a hét hátralévő része. Magabiztosnak és késznek érzed magad a mai napra.

Skorpió

Tarot kártya: A remete

Ma olyan zenében szeretnél elmerülni, amely messzire visz a világ zajától. Nem bánod, ha fel kell tenned a fülhallgatódat, vagy egy kapucnis pulóver alá bújva elkerülsz minden szocializációt. Ma megszólal a belső éned, és szeretnél eltávolodni mindentől, ami érzelmi stresszt okoz. Ma inkább a belső világodra akarsz koncentrálni.

Nyilas

Tarot kártya: A Hold

Az emberek nem mindig mutatják meg az igazi arcukat; észreveheted, ha tényeket rejtegetnek előled. Ma nem érzed szükségét, hogy bárkit is leszólj. Ehelyett inkább a saját életedre koncentrálsz, és arra, hogy mit kell tenned annak érdekében, hogy javíts rajta. Ha valaki hamis akar lenni, hát legyen.

Bak

Tarot kártya: A világ

Szélesítsd ki a világot, kedves Bak. Itt az ideje, hogy kitárd a szárnyaidat, és meglásd, milyen messzire juthat az életed. Soha nem fogod tudni igazán, mennyire sikeres lehetsz, ha kicsiben játszol. Ne várj arra, hogy valaki megengedje neked, hogy elérd a céljaidat, vagy azt az életet élhesd, amire rendeltettél. Ma van a te napod.

Vízöntő

Tarot kártya: Kelyhek kettes

Sok mindent érzel most, és ezek az érzelmek megkövetelik, hogy érezd őket. Miért söpörnéd a szőnyeg alá a tapasztalataidat, vagy miért tennél úgy, mintha nem élnéd át őket? Összetett ember vagy, nagy szívvel. Ma nem baj, ha sírsz; amikor ezt teszed, gyógyító nevetés követi majd.

Halak

Tarot kártya: Kardok Hhármas

A csaló az, aki elégedetlen önmagával. Lehet, hogy magadat hibáztatod a történtekért, de a félrelépésre vonatkozó döntéseknek semmi köze ahhoz, hogy te milyen csodálatos vagy. Az emberek hoznak döntéseket, és bár most fájnak a dolgok, be fogod látni, hogy ez a pillanat nem határoz meg téged.

X