Kos

Tarot kártya: Mértékletesség

Ma valami miatt aggódsz, és ha nem tudsz gyorsan megoldani egy problémát, akkor az egész nap gátolja a gondolataidat, és a fejedben marad.

Egyes problémákat egy pillanatra le kell tenni, hogy legyen időd dolgozni rajtuk. Csak ennyit tudsz tenni, kedves Kos. Ma hagyd, hogy az univerzum közbelépjen és megtegye a maga varázslatát. Mindenki, aki részt vesz benne, jobb eredményt fog elérni, mint amilyet egyedül valaha is el tudna érni.

Bika

Tarot kártya: A mágus

Tagadhatatlan, hogy tehetséges és ügyes vagy, kedves Bika. Ma arra kérhetnek, hogy e csodálatos tulajdonságaidat kamatoztasd. Lehet, hogy arra kérnek, taníts meg másokat arra, hogyan kell azt csinálni, amit te olyan jól csinálsz, hogy ők is meg tudjanak élni belőle.

Ezt már olvastad?
Ennek a 3 csillagjegynek nagy szerencséje lesz a szerelmi életében június 10-én

Ez nagy lépés számodra, hiszen a tudásodat adod át másoknak. Ne félj megosztani, hiszen a tanítás segíthet abban, hogy még jobban megismerd a munkádat, mint eddig.

Ikrek

Tarot kártya: A császárnő

Akkor vagy a legerősebb, amikor megengeded magadnak, hogy megmutasd másoknak a sebezhetőségedet.

Van valami szelíd és kedves a női energiádban, és ha kifejezed a lágyságodat, az megkedvelt azokkal, akikkel kapcsolatban vagy. Ne félj megmutatni ezt a kedves oldaladat.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X