Csütörtöki Tarot előrejelzés minden csillagjegy számára, Július 20.

Kos

Tarot kártya: A remete

Te, impulzív Kos, mindig is számolni kellett veled. Itt az ideje, hogy kiszabadulj minden irányító hatás alól, amely eddig visszatartott. Mint egy vad csődör, vágtass a saját álmaid és vágyaid felé. Fogadd el függetlenségedet, és hagyd, hogy tüzes lelked új távlatok felé vezessen.

Bika

Tarot kártya: A bolond

Szervusz, te türelmes és kitartó Bika. Itt az ideje, hogy szarvánál fogva ragadd meg a bikát, és vágj bele egy új projektbe. Bízz az ösztöneidben, és használd fel az elszántságodat. Akárcsak a kertész, aki elülteti a magokat, ápold erőfeszítéseidet szeretettel és gondoskodással. Kemény munkád szép eredményeket fog hozni.

Ikrek

Tarot kártya: Igazság

Kíváncsi Ikrek, a kommunikációs képességed kétélű kard. Használd bölcsen és igazságosan. Állj ki az igazságosság és az egyenlőség mellett, mint egy ügyes közvetítő, aki harmóniát teremt az ellentétes hangok között. Az a képességed, hogy több nézőpontot is megláss, segít áthidalni a szakadékot és megértést teremteni.

Rák

Tarot kártya: Szerencsekerék

Á, érzelgős Rák, a szerencse a te oldaladon áll! Akárcsak az ajtóra akasztott patkó, úgy kopogtatnak a pozitív lehetőségek. Bízz az intuíciódban, és ragadd meg az utadba kerülő lehetőségeket. Fogadd el gondoskodó természetedet, és hagyd, hogy a szerencse a nagyobb öröm és beteljesülés felé vezessen.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Oroszlán

Tarot kártya: Az ördög

Ó, hatalmas Oroszlán, óvakodj a kísértés szirénhangjától. Mint az oroszlán előtt lógó szaftos steak, úgy csábítanak könnyen olyan helyzetekbe, amelyek veszélyeztethetik az integritásodat. Maradj hű nemes szívedhez, és állj ellen az azonnali kielégülés csábításának. Az igazi erőd a rendíthetetlen jellemedben rejlik.

Szűz

Tarot kártya: A császár

Gyakorlatias Szűz, a stressz olyan bosszantó lehet, mint egy hangyasereg, amely megszállja a piknikedet. Vegyél egy mély lélegzetet, és bízz abban, hogy megvan benned az erő, hogy megbirkózz bármivel, ami az utadba kerül. Szervezz, állíts fel fontossági sorrendet, és gyakorlatias elméddel közelíts a kihívásokhoz. Akárcsak egy rendmániás aprólékosan elrendezett szekrénye, teremts rendet a káoszban, és találd meg a békédet.

Mérleg

Tarot kártya: A csillag

Ó, te bűbájos, Mérleg! Higgy az egyensúly és a harmónia szépségében. Mint egy kötéltáncos, aki kecsesen átkel a drótkötélen, bízz abban, hogy az univerzum gondoskodik róla. Higgy a saját képességeidben és a kapcsolatok erejében. A szeretet és az együttműködés révén megteremtheted az igazi nyugalom világát.

Skorpió

Tarot kártya: A mágus

Intenzív Skorpió, a tehetséged olyan, mint a rejtett drágakövek, amelyek csak arra várnak, hogy felfedezd őket. Mint egy mesterdetektív, aki rejtélyeket tár fel, használd ki veled született képességeidet, és szabadítsd rá a világra. Fogadd el intenzitásodat, és használd képességeidet átalakító változások előidézésére. A tehetséged a szupererőd.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Nyilas

Tarot kártya: A szekér

Hé, kalandvágyó Nyilas, az élet tele van kihívásokkal és akadályokkal. De ne feledd, hogy ügyes Nyilas vagy, aki sosem téveszt célt. Optimizmusoddal és elszánt lélekkel közelíts a problémákhoz. Tartsd szem előtt a célt, és soha ne add fel. A rugalmasságod győzelemre fog vezetni.

Bak

Tarot kártya: A szerelmesek

Itt vagyunk Bak, a szerelem bájos kérőként kopogtat az ajtódon. Nyisd ki a szíved és engedd be. Mint egy fenséges hegyi kecske, amely bátran ugrik új magasságokba, fogadd el egy új románc lehetőségeit. Engedd meg magadnak, hogy sebezhető legyél, és bízz a szerelem varázsában.

Vízöntő

Tarot kártya: A remete
Ó, szabad szellemű Vízöntő, a magánélet a te szent kincsed. Akárcsak egy kíváncsi szemek elől elrejtett titkos kert, tiszteld a személyes tér és a magány iránti igényedet. Teremts határokat, és védd a belső világodat. Ápold egyedi ötleteidet és eszményeidet a világ állandó tekintetétől távol.

Halak

Tarot kártya: Az akasztott ember

Olyan álmodozó Halak vagy, és a türelmetlenség olyan lehet, mint a zavaros vizeken úszó hal. Lazíts és sodródj az árral. Akárcsak a tó nyugodt csendje, öleld magadhoz a türelmet, és bízz abban, hogy a dolgok a maguk idejében kibontakoznak. Engedd, hogy az univerzum vezessen, és békére lelsz az élet sodrában.

X