Kos

Ezen a héten ne fárassza magát túlzásba vitt munkával, ha az egészsége nincs jó állapotban. Igyekezzen megszabadulni a legkisebb problémáktól is, majd döntse el, hogyan szeretne továbblépni. A terhes nők, ezen a héten legyenek óvatosak; pihenjenek kellőképpen. Lehet, hogy néhányan közülük sok munkahelyi stressznek vannak kitéve, és alvással kapcsolatos problémákkal kell megküzdeniük.

Ashwagandha kapszula a stressz ellen
Valeriána kapszula a jobb alváshoz

Bika

Az idősek ezen a héten különösen vigyáznak majd az egészségükre. A fiatalok a mozgásprogramjuk segítségével haladjanak át a héten. Ezen a héten ajánlott elmenni egy rutinszerű egészségügyi vizsgálatra. Azok, akik eddig kisebb betegségektől szenvedtek, ezen a héten teljesen meggyógyulnak. A gyermekeknél emésztési zavarok jelenhetnek meg, ezért ügyeljenek gyermekeik étrendjére.

Ezt már olvastad?
Szombati horoszkóp, Június 10., Új ötleteid támadnak ma

Calcivid Extra filmtabletta az idősek védelmére
JUTAVIT Multivitamin Immuner rágótabletta gyermekeknek

Ikrek

A bőrrel kapcsolatos problémák miatt aggódóknak azt tanácsoljuk, hogy forduljanak szakemberhez. A várandós kismamáknak valószínűleg csodálatos hetük lesz. Jól teszik, ha jókedvűek és vidámak maradnak, és egészséges ételeket fogyasztanak. Néhány nyugdíjasnak a hirtelen életmódváltás miatt enyhe gyengeséggel kell szembenéznie. Azt tanácsoljuk nekik, hogy ne legyenek hanyagok az étkezéssel kapcsolatban. Összességében átlagos lesz a hét mindenki számára.

Eucerin nyugtató krém problémás bőrre
Béres csepp extra energiahiány ellen

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X