Egy szerencsés nap mindannyiunk számára! A mai napon a 2021-es év utolsó Merkúr retrográd kilépése következik be: ez pontban 18:17-kor fog bekövetkezni. Ez egy nagyon jó időszak kezdetét jelzi, mivel a Jupiter is egyenesbe került.

Októberben egyszerre több bolygó is kilép a retrográdból, és az élet kezd felpörögni. A Plútó október 6-án, a Szaturnusz október 11-én lépett egyenesbe. E bolygók, valamint a Merkúr és a Jupiter támogatása jótékony hatással lesz az emberiségre.

A Jupiter közvetlen mozgása javítja a kommunikációs készségeidet, megkönnyítve a megfelelő emberek megtalálását, a karrierépítést, a jövedelmező üzletkötést, a jó alkalmazottak felvételét vagy az álommunka elkezdését. Lehetőséged lesz arra, hogy újra feltaláld magad.

A Jupiter a pénzügyekre is fényt derít: befolyása segít abban, hogy bölcsen gazdálkodj a pénzeddel, megelőzd a pazarlást, és a pénzedet értékes projektekre irányítsd.

Ne feledd, hogy a Merkúr energiája nagyon erős, mégis ez a bolygó az egyik legfontosabb a horoszkópban. Az utolsó retrográd időszak a végéhez közeledik, ami azt jelenti, hogy kellemes változás vár ránk, különösen a kommunikáció és a kapcsolatok terén.

Tűz jegyek: Kos, Oroszlán és Nyilas.

E három jegy szülötteinek a Merkúr közvetlen mozgása szerencsét ígér a kommunikációban és a szerelemben. A Kosok, Oroszlánok és Nyilasok jobb kapcsolatot ápolnak szeretteikkel, barátaikkal és rokonaikkal. Minden probléma a múltban marad, és kedvező időszak kezdődik az új kapcsolatok kialakítására.

E jegyek sok képviselője az ősz első felében zárkózottabb és társaságellenesebb lehetett. A magány és a kétségbeesés utáni vágy ma véget ér. Az előrejelzések szerint október hátralévő része a kellemes találkozások időszaka lesz. A Jupiter jól bánik majd e jegyek pénzügyeivel, különösen a meglepetésszerű költekezés időszakát követően.

Föld jegyek: Bika, Szűz, Bak

A közeljövőre vonatkozó előrejelzések nagyon jók a föld jegyűek számára. A Merkúr az ő elemüknek kedvez, és megadja nekik a szükséges fókuszt és tisztánlátást. Október 18-a és az azt követő néhány hét jó alkalom lesz arra, hogy fontos döntéseket hozz, szerződéseket és dokumentumokat írj alá, és dilemmákat oldj meg. A Közvetlen Jupiter segíti a még gyerekcipőben járó új projektek elindítását.

Ezt már olvastad?
Ez a 3 csillagjegy visszatér az exéhez a Hold-Szaturnusz négyzet alatt március 27-én

A Bakok, a Szüzek és a Bikák nagymértékben fokozhatják a Merkúr hatását. Ennek érdekében az asztrológusok azt tanácsolják nekik, hogy tegyenek rendet otthonukban, valamint tegyék rendbe munkahelyüket és autójukat. Az is jó, ha megszabadulunk az információpazarlástól – a felesleges kapcsolatoktól a közösségi hálózatokon, a spamektől és a felesleges fájloktól a számítógépen és a telefonon.

Levegő jegyek: Ikrek, Mérleg, Vízöntő

A levegő elem képviselői a pénzügyek terén lesznek a legszerencsésebbek. A Merkúr lehetővé teszi, hogy növeld a jövedelmedet. A bolygó abban is segít, hogy új inspirációs forrásokat találj. A motiváció valószínűleg különösen sokat emelkedik késő ősszel.

A Merkúr segít megszabadulni az adósságoktól, jó útra tereli a munkában és az üzleti életben. Vágyat érzel majd arra is, hogy kreatívabban fejezd ki magad, sőt hajlamos leszel romantikusan ábrázolni az életet (a Jupiternek köszönhetően). A kihívást jelentő feladatokat sokkal könnyebb lesz elvégezni, mivel az ötletelés magasabb szinten fog zajlani.

Víz jegyek: Rák, Skorpió, Halak

A Merkúr eltávolítja a félelmeket, komplexusokat és bizonytalanságokat, amelyek a víz elemű embereket leszívják. Ha eddig önértékelési problémáid voltak, azok október 18-tól kezdenek eltűnni. Ez a könnyedség és az optimizmus időszaka lesz.

A Rákok, a Skorpiók és a Halak életében kevesebb lesz a zűrzavar, a káosz és az előre nem látható problémák – kicsik és nagyok egyaránt. 2021 végére a lehető legtermékenyebbek és legdinamikusabbak lesznek. A Jupiter segít nekik abban, hogy nyitottabbnak érezzék magukat a világra, de akkor is elégedettek, ha otthonuk magányában vannak.

X