Egysoros megnyilvánulás, amelyet minden csillagjegynek el kell mondania ezen a héten, 2023. május 8-14.

Kos

Megnyilvánulás: Remény

Az amazonitot a remény köveként ismerik. Ezen a héten használd ezt az erőteljes kristályt a meditációk során, hordozd magadon napközben, sőt a heti megerősítés ismétlése közben is, hogy nagyobb reményt olts az életedbe.

Manifesztációs megerősítés: Megnyerem az új reményeket és kívánságokat az életemmel kapcsolatban.

Bika

Megnyilvánulás: Felismerés

Egy arany vagy narancssárga gyertyát használva rajzold rá függőlegesen a nevedet. Ezután hempergesd meg mézben és zúzott babérlevélben, miközben elismétled a heti megerősítést, és vizualizáld az elismerést vagy előléptetést, amelyet remélsz.

Manifesztációs megerősítés: Méltó vagyok az erőfeszítéseimért és a tehetségemért járó elismerésre.

Ikrek

Megnyilvánulás: Új tapasztalatok

Hozz létre egy oltárt mindannak a szimbólumaival, amit szeretnél befogadni az életedbe, és helyezz egy fehér gyertyát a közepére. Miközben minden este meditálsz e tér előtt, ismételd el a heti megerősítést, hogy biztosítsd, minden új tapasztalatot befogadsz az életedben.

Manifesztációs megerősítés: Elengedem mindazt, ami visszatart az általam megteremteni kívánt új tapasztalatoktól.

Rák

Megnyilvánulás: Boldogság

A fehér zsálya megtisztíthatja a teret, a rózsa pedig boldogságot, szeretetet és pozitivitást hozhat. Mindkettőből egy-egy füstölőt használva tisztítsd meg a teredet és önmagadat minden reggel vagy este ezen a héten, miközben azt ismételgeted, amit elengedsz, és amit meg akarsz nyilvánítani az életedben.

Manifesztációs megerősítés: A változás minden pillanatát a nagyobb boldogság lehetőségeként fogadom el.

Oroszlán

Megnyilvánulás: Új szerelem

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Gyűjts össze egy rózsaszín vagy piros gyertyát és szimbólumokat arra, amit a kapcsolatodban szeretnél megtapasztalni. Vésd bele a gyertyádba az “új szerelem” szavakat, majd dörzsöld be a kezeddel olívaolajjal, miközben a heti megerősítést ismételgeted.

Manifesztációs megerősítés: Elengedek minden személyt abból az elavult hiedelemből, amely visszatart attól a szeretettől, amelyre méltó vagyok.

Szűz

Megnyilvánulás: Egészségesebb rutin

Keverjük össze a szárított rozmaringleveleket, kámfort, zsályát, mustármagot, tömjént és rózsát. Hozz létre egy laza füstölőt, amelyet minden második este elégetsz, miközben vizualizálsz és prioritásokat állítassz magadnak. Ha szeretnéd, használhatsz illóolajokat is, hogy szobaspray-t hozz létre.

Manifesztációs megerősítés: Engedélyezem magamnak, hogy az öngondoskodást előtérbe helyezzem.

Mérleg

Megnyilvánulás: Hála

Kezd el a reggeli hálaadás gyakorlatát, írj le három-öt dolgot, amiért hálás vagy. Hozz létre egy ápoló teret forró teával, egy fehér gyertyával és azzal az idővel, hogy teljes mértékben elgondolkodj mindarról, amit megtehetsz, szemben azzal, amit úgy érezhetsz, hogy meg kell tenned.

Manifesztációs megerősítés: Elengedem a kétséget és a félelmet, és hálát adok mindazért, ami körülvesz.

Skorpió

Megnyilvánulás: Gyógyítás

Próbáld ki, hogy a megerősítés mellett a Lapis Lazulit is beépíted a meditációs gyakorlatodba ezen a héten. Ez lehetővé teszi, hogy nagyobb gyógyulást építs be a perspektívádba, ami lehetővé teszi, hogy belülről kifelé változtasd meg az életedet.

Manifesztációs megerősítés: Életem minden területén elfogadom a gyógyulást.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Nyilas

Megnyilvánulás: Bizalom

Kezdd azzal, hogy leírod mindazt, amire büszke vagy, ami vagy, és amit elértél. Ezután fogj egy kis sárga gyertyát, masszírozz bele bergamottolajat, és nézz magadra a tükörben, miközben felolvasod, amit leírtál. Próbáld meg az érzést a testedben megtestesíteni, ahelyett, hogy csak a külsődet nézegetnéd, így segíthetsz nagyobb önbizalmat ébreszteni magadban.

Manifesztációs megerősítés: Őszintén és magabiztosan beszélek, és bízom a folyamatban.

Bak

Megnyilvánulás: Elfogadás

Kezdd azzal, hogy egy rózsaszín és egy fehér gyertyát helyezel az oltárodra vagy a biztonságos helyedre. Gyűjts össze három magot, egy borítékot és egy darab rózsakvarcot. Ismételd el a megerősítést, miközben a magokat a borítékba teszed, ami a saját testedet, elmédet és szellemedet jelképezi, majd helyezd a gyertyák mellé, a kristályt pedig a tetejére.

Manifesztációs megerősítés: Elengedem a tökéletesség eszméjét, és elfogadom a szépségét.

Vízöntő

Megnyilvánulás: Bizalom

Írd le egy papírra, miben szeretnél bízni. Ezt ültesd el a kertedben, és helyezz a tetejére egy darab kék csipkeachátot. Térj vissza erre a helyre naponta, és öntözd meg, miközben ismételgeted a megerősítésedet.

Manifesztációs megerősítés: Bízom az intuíciómban, hogy a legfőbb jó felé vezet.

Halak

Megnyilvánulás: Öröm

Fogj egy sárga tollat, helyezd az oltárodra meditáció közben, viseld a testeden a nap folyamán, és ismételd a heti megerősítést, hogy több örömre összpontosíts és több örömet varázsolj az életedbe.

Manifesztációs megerősítés: Üdvözlöm a boldogságot és a szeretetet az életemben.

X