Elkezdődött az egész év legkedvezőbb időszaka: Minden ajtó kinyílik, az álmok valóra válnak!

Rendkívül kedvező időszakot élünk, mivel a Merkúr már közvetlen, és az utolsó bolygó, amely befejezte a retrográdot. Ez minden ajtót megnyit előttünk, és ez lesz a fő oka 2022 legfontosabb időszakának kezdetének!

Február 4. és Április 29. között nem lesznek retrográd bolygók, ami azt jelenti, hogy majdnem három hónapunk lesz arra, hogy átalakítsuk életünket, és saját kezünkbe vegyük sorsunkat.

Mit lehet tenni a retrográd bolygók nélküli időszakban?

Azokon a területeken lehet, sőt kell is a lehető legaktívabbnak lenni, amelyek a legfontosabbak a számodra. Ez szólhat szerelemről és családi ügyekről, de munkáról is. Próbáld elemezni a jelenlegi helyzetet, és helyesen rangsorolni, mert a három hónap viszonylag gyorsan eltelik.

Vállalhatod a legnehezebb feladatokat. Mindannyian képesek leszünk minden akadályt leküzdeni és mindenféle célt elérni. A lényeg az, hogy ne becsüld túl a képességeidet, és alaposabban tervezd meg a dolgokat.

Ezt már olvastad?
Őszi napéjegyenlőség Szeptemberben: Maradjatok nyugodtak

Kezdhetsz valami újat csinálni. Hosszú távú tevékenységekről beszélünk – javítás, új üzlet, új hobbi, új kapcsolatok kezdete. Mindehhez energiára van szükségünk, de februárban, márciusban és áprilisban ezek az erők sokkal nagyobbak lesznek a megszokottnál.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X