Ha érdekel az asztrológia, akkor valószínűleg ismered az összes csillagjegy jellemzőit.

Tehát valószínűleg azt gondolod, hogy a Bika érdektelen lesz, és a Kos folyamatosan vitatkozni fog. De a valóságban a dolgok másként vannak – a Bika merevsége nem azt jelenti, hogy őt nem érdeklődik irántad, a Kos makacssága nem azt jelenti, hogy folyamatosan vitatkozni akar.

Vess egy pillantást arra, hogy mik az elvárások, és mi a valóság az egyes csillagjegyekkel fennálló viszonyban:

Kos

Elvárás: Partnere mindig új kalandra vágyik, és otthon ülni soha nem lesz lehetősége. Mivel a Kos kitör, valószínűleg azt gondolja, hogy újra és újra elkezd vitatkozni. A Kos fontos lenni, és nem lesz sok lehetőség a kétoldalú beszélgetésekre.

Valóság: A Kos türelmes és nem rohan neki semminek meggondolatlanul. De ha biztos abban, hogy te vagy a megfelelő ember, mindent megteszérted. Tetteik mindig hangosabbak, mint a szavaik, és bár kívülről keménynek tűnnek, gondoskodásra is szükségük van.

Bika

Elvárások: A bika soha nem akar elmenni otthonról, és mivel makacs, mindig megpróbálja a sajátjaivá tenni a dolgokat. Azt akarja, hogy része legyél az ő világának, de nem próbál meg a maga részévé tenni. Csak a kapcsolat romantikus részeire fog összpontosítani, és már az első randin elkezdi tervezni a jövőt.

Ezt már olvastad?
A három csillagjegy, akik 2023 áprilisában biztosan meggazdagodnak

Valóság: A bikák valójában nagyon gondoskodóak. Bika partnered mindent tudni akar rólad, és sok időt akar veled tölteni. Szeretettel és odafigyeléssel önt el, és nehéz pillanatokban is képes lesz elviselni. Célja, hogy közös jövőt építsen, és közben legjobb barátokká váljatok.

Ikrek

Elvárás: Soha nem fogod tudni, mire számíthatsz. Ikrek partnere folyamatosan beszél, új helyekre akarja vinni és egyszerre 5 témát vitat meg. Jól kijön a barátaiddal, de soha nem tudhatod, hogy teljesen elkötelezett-e irántad.

Valóság: Az adott helyzetben az Ikrek segít meglátni az összes lehetőséget. Mindig meg fog lepni, de akkor is ott lesz, amikor szükséged van rá. Mindent meg akar tudni az életedről, és ami még fontosabb, alaposan meg akar ismerni.

Rák

Elvárások: Annyira szeretni fog, hogy nem tudsz mit kezdeni vele. Rák partnere kezdettől fogva megtervezi az esküvőt, és folyamatosan beszél az érzéseiről. Néha birtokló lesz, de jó értelemben.

Valóság: A rákok első látásra nem hisznek a szerelemben, de miután rájönnek, hogy a megfelelő emberrel vannak, mindent megtesznek azért, hogy a kapcsolat tartós maradjon. A rák felismeri, ha rossz napja volt, és megpróbálja felvidítani. Tudja, hogy a kommunikáció kulcsfontosságú, és biztosan szeret téged feltétel nélkül.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X