Elvárások vs. Valóság – Hogyan néz ki valójában az egyes csillagjegyekkel való kapcsolat

by intuicio

Ha érdekel az asztrológia, akkor valószínűleg ismered az összes csillagjegy jellemzőit.

Tehát valószínűleg azt gondolod, hogy a Bika érdektelen lesz, és a Kos folyamatosan vitatkozni fog. De a valóságban a dolgok másként vannak – a Bika merevsége nem azt jelenti, hogy őt nem érdeklődik irántad, a Kos makacssága nem azt jelenti, hogy folyamatosan vitatkozni akar.

Vess egy pillantást arra, hogy mik az elvárások, és mi a valóság az egyes csillagjegyekkel fennálló viszonyban:

Kos

Elvárás: Partnere mindig új kalandra vágyik, és otthon ülni soha nem lesz lehetősége. Mivel a Kos kitör, valószínűleg azt gondolja, hogy újra és újra elkezd vitatkozni. A Kos fontos lenni, és nem lesz sok lehetőség a kétoldalú beszélgetésekre.

Valóság: A Kos türelmes és nem rohan neki semminek meggondolatlanul. De ha biztos abban, hogy te vagy a megfelelő ember, mindent megteszérted. Tetteik mindig hangosabbak, mint a szavaik, és bár kívülről keménynek tűnnek, gondoskodásra is szükségük van.

Bika

Elvárások: A bika soha nem akar elmenni otthonról, és mivel makacs, mindig megpróbálja a sajátjaivá tenni a dolgokat. Azt akarja, hogy része legyél az ő világának, de nem próbál meg a maga részévé tenni. Csak a kapcsolat romantikus részeire fog összpontosítani, és már az első randin elkezdi tervezni a jövőt.

Valóság: A bikák valójában nagyon gondoskodóak. Bika partnered mindent tudni akar rólad, és sok időt akar veled tölteni. Szeretettel és odafigyeléssel önt el, és nehéz pillanatokban is képes lesz elviselni. Célja, hogy közös jövőt építsen, és közben legjobb barátokká váljatok.

Ikrek

Elvárás: Soha nem fogod tudni, mire számíthatsz. Ikrek partnere folyamatosan beszél, új helyekre akarja vinni és egyszerre 5 témát vitat meg. Jól kijön a barátaiddal, de soha nem tudhatod, hogy teljesen elkötelezett-e irántad.

Valóság: Az adott helyzetben az Ikrek segít meglátni az összes lehetőséget. Mindig meg fog lepni, de akkor is ott lesz, amikor szükséged van rá. Mindent meg akar tudni az életedről, és ami még fontosabb, alaposan meg akar ismerni.

Rák

Elvárások: Annyira szeretni fog, hogy nem tudsz mit kezdeni vele. Rák partnere kezdettől fogva megtervezi az esküvőt, és folyamatosan beszél az érzéseiről. Néha birtokló lesz, de jó értelemben.

Valóság: A rákok első látásra nem hisznek a szerelemben, de miután rájönnek, hogy a megfelelő emberrel vannak, mindent megtesznek azért, hogy a kapcsolat tartós maradjon. A rák felismeri, ha rossz napja volt, és megpróbálja felvidítani. Tudja, hogy a kommunikáció kulcsfontosságú, és biztosan szeret téged feltétel nélkül.





Oroszlán

Elvárások: Ő gondoskodni fog az érdekeidről, de te jobban fogsz vigyázni az övéire. Folyamatosan dicsekedni akar veled, de gondoskodni fog róla, hogy mindketten jól érezzétek magatokat. Ritkán akar otthon maradni.

Valóság: Az Oroszlán mindig őszinte lesz az érzéseivel kapcsolatban. Miután veled van, minél több időt szeretne veled tölteni. Meg akar mutatni a világnak, és támogatni fog téged minden döntésnél. Mindent megtesz érted, csak azért, mert szerinte megérdemled.

Szűz

Elvárások: Mivel a Szűzek nagyon óvatosak, valódi erőfeszítéseket kell tennie, hogy megnyíljon partnere előtt. A Szűz lesz a felelős az otthoni higiéniáért, és biztosan azt fogja mondani, hogy rendetlen vagy. Törődik veled, de szarkasztikus megjegyzésekkel mutat rá hibáidra.

Valóság: A Szűz a legkisebb részleteket is észreveszi benned. Időbe telik, mire kinyílik, de ha már veled van, nagyon szeret. Ösztönözni fogja a rossz szokások kijavítását, és mindig megjutalmazza a fejlődésedet. Soha nem fog hiányozni a szeretet vagy a figyelem.

Mérleg

Elvárások: Sok partikon vesz részt, és gyakran maga lesz a házigazda. A Mérleg ritkán hoz jó döntéseket, de varázsa miatt szinte soha nem fogsz haragudni rá. Arra számít, hogy a kapcsolat olyan lesz, mint egy mese.

Valóság: A Mérleg azt akarja, hogy mindenféle eseményen részt vegyél vele, de csakis vele. Megmutatja szenvedélyeit, és félelem nélkül harcol érted. A véleményed sokat fog jelenteni számára, de tudni akarja, hogy támaszkodhat rád.

Skorpió

Elvárások: Intimitás, flört és mély beszélgetések. A Skorpió dühös lesz, ha látja, hogy mással beszélsz, talán néhány napra eltűnik. Megpróbálja több intimitás mellett megoldani a problémákat is.

Valóság: Bár a Skorpió eleinte összeszedettnek tűnik, egy ideig mindent tudni akar rólad. Megmutatja szenvedélyeit és félelmeit, és új értelmet ad a “szenvedélyes” szónak. Lehet, hogy makacs és féltékeny, de csak azért, mert a világon mindennél jobban szeret. Az intimitás vele természetesen nagyszerű lesz.





Nyilas

Elvárások: Ritkán tartózkodik egy helyen, folyamatosan utazik. Te leszel kettőtök között az irányító, ezért hozzá kell szoknod ehhez. Nehezen fogod elérni, hogy a Nyilas megnyíljon valamiben, és bár a kapcsolat szórakoztatónak tűnik, nem veszed komolyan.

Valóság: A Nyilas mindennap rád fog nevetni és szépíteni fog. Szeretne felfedezni, a Nyilas képes arra, hogy a leg hétköznapibb napokat is kalanddá változtassa. Amint jól érzi magát veled, feltárja előtted az érzéseit. Imádni fogja a figyelmedet, de a tiszteletet is. De a legjobb az egészben – ez segít abban, hogy kijuss a komfortzónádból.

Bak

Elvárások: A Bak annyi időt tölt a munkában, hogy egyáltalán nem törődik a kapcsolattal. Sokat fog keresni, de megpróbálja megvásárolni a szereledet. Ritkán fejezi ki érzéseit, és csak akkor fog tisztelni, ha szorgalmas vagy.

Valóság: A Bak melletted marad, függetlenül attól, hogy milyen helyzetben vagy. Mivel nem akar időt pazarolni, a Bak nem lesz veled, ha nem becsülöd meg. Meg fogja mutatni a szórakoztató, de a sebezhető oldalát is. A lehető legjobban fog gondoskodni rólad, és mindig bátorítani fog.

Vízöntő

Elvárások: Néhány napig teljesen távol lesz tőled, majd újra felkelted a figyelmét. Sok furcsa dolgokról fog beszélni, különben unatkozni fog. Folyamatosan fog beszélni a függetlenségéről, és nehezebb lesz találkozgatni vele.

Valóság: A Vízöntőnek szabadságra van szükségük. De arra is késztet, hogy tölts időt a saját barátaiddal is. Ennek során soha nem hagy el téged, és nem megy sehova szó nélkül. Eleinte nehéz lesz felmérned, de idővel elmondja, mire van szüksége. Ez néha irritál, de tiszteletben tartja a határaidat.

Halak

Elvárások: A Halak partner mindig érzelmes és érzékeny lesz. Idealizálja a kapcsolatot és elfelejti a valóságot. Dalokat és verseket fog írni neked, és mindent megtesz annak érdekében, hogy boldog légy.

Valóság: A Halak gondoskodóak és jól ismerik az érzelmeidet. Figyelmesen meghallgatnak, és mindent megtesznek, hogy segítsenek neked. Azt akarják, hogy részese legyél a kreatív világuknak, de arra is késztetnek, hogy te is bontakozz ki.

X