Ennek a 3 csillagjegynek az exén fog járni az esze július 27-én, alatt Hold-Neptunusz trigon alatt

Kos

Úgy gondolkodsz, hogy ha az exedre gondolsz, annak jó oka van. Amivel nem vagy tisztában, az az, hogy 2023. július 27-én a Hold-Neptunusz tranzitja miatt úgy érzed, mintha kicsit intuitívabb lennél, mint amilyen valójában vagy. Az exed jár a fejedben, és igazoltnak kell érezned, hogy … túl sokat gondolsz rá.

A gondolattól, hogy rá gondolsz, gyengének és sebezhetőnek érzed magad, ezért ehelyett a Hold-Neptunusz tranzit alatt a hatalomvágyadnak megfelelően kiforgatod a helyzetet, vagyis az exedre gondolsz, és ezt annak tulajdonítod, hogy szüksége van rád … valahol „odakint”. Szeretnéd meggyőzni magad arról, hogy az egyetlen lehetséges módja annak, hogy rá gondolj, az, hogy pszichésen az éterből rángat téged. Nem szereted, ha sebezhetőnek érzed magad, és az exedre gondolva ezt érzed.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Ikrek

Mindig kapcsolatban vagy az érzéseiddel, de időnként azt hiszed, hogy ha érzed, akkor annak igaznak kell lennie. És ez az exedre való gondolásra is vonatkozik; a fejedben van, hogy ha te rá gondolsz, akkor ő is rád gondol, mintha ti ketten pszichikai ikrek lennétek, akik megosztják a gondolataikat.

A Hold-Neptunusz tranzit idején erősebb a hajlamod arra, hogy elképzeld, mi jár mások fejében, mint máskor. 2023. július 27-én azt képzeled majd, hogy az exed otthon ül és sajnálja, hogy valaha is szakított veled. Az exedről alkotott gondolataid az „ő rólad alkotott gondolatairól” szólnak. Nem tudhatod, mire gondol, de ez nem is számít neked, hiszen meg fogod győzni magad arról, hogy érzékeled a rezgéseit. Végül is csak te gondolsz az exedre, és nem fordítva.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Vízöntő

A furcsaság abban, ahogyan ma, 2023. július 27-én gyakorlatilag megszállottja vagy az exednek, abban a gondolatban rejlik, hogy ez a személy valójában nem is az exed. Évek óta egy személyt tartasz szem előtt, akivel valójában sosem volt kapcsolatod, csak a Hold-Neptunusz tranzit alatt képzeled el, hogy sokkal több volt, mint amennyi valójában volt. Ez a személy mindenképpen az életedben van, ez igaz, de a róla szóló emlékeid a romantika valamiféle szupersztárjává tették, holott az igazság az, hogy talán nem is volt viszonyod vele.

A Hold-Neptunusz tranzit egyfajta megtévesztő energiával jár, és ha olyan valaki vagy, aki hajlamos a megszállottságra, mint te, kedves Vízöntő, akkor lehet, hogy nem tudsz nem gondolni erre a képzeletbeli szerelmedre. Léteznek ilyenek? Léteznek.

X