Vízöntő

A mai nap egy lusta nap lesz számodra, kedves Vízöntő. Ha úgy érzed, hogy szívesen maradnál otthon és nem csinálnál semmit, ne legyen bűntudatod, ha visszautasítasz egy meghívást, hogy a nap későbbi részében kimehess a szabadba vagy társaságba. Talán csatlakozhatnak hozzád odabent is, és lazíthatnak. Csak arra figyeljetek, hogy néhányan kaphattok egy véletlenszerű hívást vagy üzenetet a főnökötöktől, aki arra kér, hogy sürgősen tegyetek be néhány plussz munkaórát. A Plútó a Bakban ilyen trükkös tud lenni. Tárgyald meg a többletmunka feltételeit, mielőtt igent mondassz. És ha szükséges, kérj egy szabadnapot a következő héten, hogy pótolhasd a pihenésre szánt időt.

Néhányan véletlenszerűen támadva érezhetik magukat ma. Vagy úgy érzik, hogy az érzelmeik olyan helyekre viszik őket, ahová nem akarnak elmenni, például olyan emberek, helyek és dolgok emlékei, amelyek csúnyán összeszorítják a szívüket. Ha lesöpritek a helyzetet, attól nem fog elmúlni. Foglalkozz vele a legjobb tudásod szerint, de ne hagyd, hogy tönkretegye az egész napodat. Mondd el a magadét, és lépj tovább. A bolygók Oroszlánban való koncentrációja most nem ideális számodra. Arra viszont tökéletes, hogy megcsapold a kreatív energiáidat, és valami rendkívüli dolgot húzz ki a kalapból. Alakítsd át az érzelmeidet valami pozitívvá, még akkor is, ha ez egy dal a szívfájdalomról.

Oroszlán

Intim energiád ma az egekbe szökik, kedves Oroszlán. A partnered nem fog panaszkodni. A Mars és a Vénusz is az Oroszlánban tartózkodik ebben az időszakban. Még ha egyedülálló is vagy, ez a nap kiválóan alkalmas arra, hogy ismerkedj az emberekkel, és találkozz valakivel, aki izgalmas. A szerelem és a romantika lesz a nap fő témája számodra. Vagy … ha erre nem vágysz, akkor ezt az energiát az álmaidba és a céljaidba is fektetheted. És mi van akkor, ha vasárnap van? Az influencerek még mindig dolgoznak szerte a világon.

Csak legyél tudatában a Mars-Jupiter négyzet energiájának a mai napon. Mivel ez az Északi Csomópontot is érinti, a legjobb, ha ilyenkor a dolgok szabályosak maradnak, és nem harapsz többet, mint amennyit meg tudsz rágni. A túlzott energiát bármikor átirányíthatod egy gokart-parki kirándulásba vagy más szabadtéri tevékenységbe. Néhányan ma meglátogathatják a szüleiket (vagy az édesanyjukat). Néhány finom étel fog az utatokba kerülni. Másoknak kicsit jobban oda kell figyelniük, hogy mire költitek a pénzüket. Most éppen az impulzív korszakotokat élitek. Ne vásároljatok olyasmit, amit a végén megbántok.

Szűz

A mai nap fárasztó lesz a legtöbbetek számára, kedves Szűzek. Lehet, hogy vidámparkba mész a gyerekeiddel és a családoddal, vagy kirándulni mész a pároddal. Néhányan közületek meghívást kapnak egy villásreggeli alkalmával társasági életre. Ha teheted, ne utasítsd vissza a meghívásokat. A mai nap energiája tökéletes ahhoz, hogy valami jót hozzon nektek. Néhányan közületek még találkozhattok valakivel, aki az idő előrehaladtával ismerősből és barátból szeretővé válik.

Érdekes módon nem fogjátok előre látni, de a Mars és a Vénusz az Oroszlánban áll, és néhányan közületek ma olyan lehetőséget kapnak (vagy holnap olyan felkérést kapnak, hogy foglalkozzanak vele), amely szó szerint beteljesít egy olyan álmot, amelyet a szívükön viselnek. Ez akár egy olyan e-mail is lehet, amire nem számítottatok.

Meglepő lesz, bármi is legyen ez – a jó értelemben, ha kimerültnek érzed magad, vagy mások társaságában egy kis énidőre van szükséged, csak tegyél fel egy meditációs zeneszámot, és dugd be a fülhallgatót. Már az is megfiatalíthat, ha csukott szemmel hallgatod a nyugtató ütemeket. Ki tudja? Lehet, hogy ez is napi szokássá válik!

X