Ennek a 3 csillagjegynek durva napja lesz ma, Augusztus 23-án

Oroszlán

Az érzékenység ma nem szerepel a menüben, vagy inkább igen, de téged nem érdekel a dolog. A mai napon a Hold és az Uránusz fényszöge gyakorol rád hatást, és ez arra késztet, hogy a körülötted lévő embereket lökdösd és ösztökéld, továbbá megpróbáld rávenni őket, hogy a te parancsaidat teljesítsék.

Mivel ez a Szűz-szezon első napja, úgy érzed majd, hogy le kell lépned a trónról, mivel az Oroszlán-szezon véget ért, és valamilyen szinten még egy utolsó hurrát szeretnél. Ez a hurrá úgy fog tűnni, mintha teljesen figyelmen kívül hagynád egy hozzád közel álló személy igényeit, és ezt szándékosan teszed.

Ezen a napon te vagy a lázadó, és nem igazán érdekel, hogy kit kaszálsz el, csak azt akarod, hogy lássanak, ennyi az egész, kedves Oroszlán. Ha nem kaphatsz figyelmet azért, mert te vagy a legjobb, akkor majd azért kapsz, mert te vagy a legrosszabb. A Hold az Uránusz fényszöge alatt csak azt szeretnéd, ha valaki észrevenné, hogy ott vagy, mert úgy érzed, hogy láthatatlanná válsz a világ számára.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal

Random Posts