Kos

A Vénusz-Jupiter négyszögében mindenhová magaddal viszed a bulit, és ha a szerelmi életedről van szó, nem spórolsz a kiadásokkal. Ma jól érzed magad, és szívesen költekeznél. Teljesen érdekelt vagy abban, hogy teljesen kiélvezd a szeszélyeidet, és történetesen van egy romantikus partnered, aki szívesen beszáll, amikor ilyen jól érzed magad. Ő nem használn ki téged, te hívod őt magaddal.

Jobban érzed magad, ha vele vagy, és június 11-én még az is előfordulhat, hogy különleges terveket szövögetsz, hogy olyasmit csináljatok ezzel a személlyel, amit eddig még nem tettetek meg ketten. Bízz ebben; mámorító és engedékeny leszel a Vénusz-Jupiter négyzete alatt. Ma nem viccelsz. Szórakozásra, szerelemre és jó időtöltésre vágysz. A háborút és a vitákat tartogasd egy másik napra. A mai nap, június 11-e a túlhajszolásé, de érdekel-e téged? Egy szemhunyásnyit sem.

Szűz

Érdekes módon a mai nap a szerelmi életedhez annyit tesz hozzá, hogy te és a partnered valamilyen nehéz társadalmi tevékenységet fogtok folytatni. A Vénusz-Jupiter négyzete alatt az a gondolat, hogy mindketten olyan aktívak és jó hangulatban vagytok, arra késztet benneteket, hogy úgy nézzetek egymásra, mintha egy szórakoztató titkot szeretnétek megosztani … amit később, négyszemközt fogtok megosztani.

A gondolat, hogy ennyi más ember között vagytok, vágyakozásra késztet benneteket egymás után, de ez is a mai játék része. Szándékosan hoztátok magatokat olyan helyzetbe, hogy nem lehettek együtt, mégis folyamatosan, futólag láthatjátok egymást. Ez vágyat ébreszt, és a legjobb az egészben, hogy június 11-én, a Vénusz-Jupiter négyzetének tranzitja alatt később teljesíthetitek egymás iránti vágyaitokat … négyszemközt. Valami, amire már alig várhatjátok!

Skorpió

Te és a partnered időnként szerettek a levegőbe emelkedni, és játékokat játszani egymással. Ma, június 11-én a Vénusz-Jupiter négyzete tranzitál, ami egészen fantasztikusan alkalmas arra, hogy érdekes módon összehozza a párokat. Ha olyan pár vagytok, akik szeretnek szerepjátékokat játszani, a Jupiter energiája ezt az ötletet végig támogatja.

Ami a mai napon számodra, kedves Skorpió, nyilvánvaló, hogy nem kell alkalmazkodnod senki elvárásaihoz. Szabad szellem vagy, a párod pedig csak az útját követi … azonban ma te vagy az, aki megteremti az utat, ami jól működik a domináns személyiségeddel. Észre fogod venni, hogy jó, ha bízol a párodban, és még jobb, ha tudod, mennyire bízik benned. Végre összejött a pároddal ez az egész, és 2023. június 11-én ki is játszhatod az egészet.

X