Bika

Mostanában kissé pozitív szériában vagy, és a március 13-19. közötti héten olyan dolgokat fogsz mondani, mint: „Az aggódás olyan szemfényvesztés” és „Ó, nem aggódom a pénz miatt…”. Megtanítottad magadnak, hogy az aggódás gondolata a drága földi időd elvesztegetése, és mivel a hét befolyásos tranzitjai ennyire támogatnak, élő példája leszel a megvilágosodott tudatállapotodnak.

Ez a hét minden alkalmat megad arra, hogy kiakadj olyan dolgokon, amelyeket nem tudsz befolyásolni, de te, mint Bika, tanúja leszel annak, ami körülötted történik.

A hozzáállásod másokra is hatással lesz, hiszen látni fogják, hogy ha te nyugodt tudsz maradni a viharban, akkor ők is nyugodtak tudnak maradni. Ezen a héten te vagy a tanár, akár vállalod a munkát, akár nem. És örömmel tölt el, ha tudod, hogy ezzel segítesz másoknak.

Szűz

Nagyszerű hét ez számodra, kedves Szűz, mert végre megtanultad az egyik legnagyobb leckét: jobb, ha nem veszel mindent túl komolyan. Az, hogy mindent „félvállról veszel”, az, ami elkezdte megkönnyíteni és elviselhetőbbé tenni az életedet. A 2023. március 13-19. közötti héten az univerzális tranzitok teljes mértékben támogatnak téged abban, hogy újonnan szerzett bölcsességedet a gyakorlatba ültesd.

Rájöttél, hogy a tisztelet tiszteletet vált ki belőled, és bár eddig nehezen mutattad ki bizonyos embereknek, hogy valóban tiszteled őket, nem igazán adtál ennek a „tisztelet” dolognak komoly esélyt.

Ezen a héten megtapasztalhatod, hogyan kapod meg, amit adsz, és most, hogy látod a gyakorlatban, második természeteddé válik. Bár lehet, hogy „rózsaszínű szemüvegnek” hívják, mégis inkább kellemes hétnek nevezheted. Nem is olyan rossz.

Bak

A heted részben azért is olyan jó, mert úgy tűnik, hogy valamin túltetted magad, méghozzá nemrégiben. Talán az elvárások listája volt az; amikor nem teljesült, csalódott lettél, de ez a csalódás értékes leckét adott neked: ne várj túl sokat.

Úgy fogod érezni, hogy most már készen állsz arra, hogy félretedd az idealizmust, amely oly sokáig uralta az életedet, és most, hogy jobban elfogadod, hogy „úgy van, ahogy van”, azt fogod tapasztalni, hogy az életed minden aspektusa ezen a héten természetesnek tűnik.

És ha ezzel az áramlással haladsz, minden a hasznodra válik. Ezen a héten nem fogsz harcolni a rendszer ellen, kedves Bak, hanem megtapasztalod a hátradőlés örömét, és egy nézőpontból szemlélheted az egészet.

X