Ennek a 3 csillagjegynek kivételesen jó napja lesz május 21-én

Vízöntő

Kedves Vízöntő, ma van néhány kemény szerelmi tanácsom számodra, ezért is vagy ezen a listán. Húzod az időt egy olyan döntésben, amelyről úgy érzed, hogy megrekedtél egy szikla és egy nehéz hely között. A probléma az, hogy nem látod, hogy az egyik lehetőség áldás, és van egy ezüstös oldala is. Ez a lehetőség még mindig kihívásnak fog tűnni, és nem lesz annyi támogatód, mint amennyit szeretnél, de ez a lehetőség azonnal kimozdít egy igazán mérgező helyzetből.

Néhányatok számára ez egy harmadik féllel folytatott romantikus kapcsolathoz vagy egy zaklatási esethez kapcsolódik. Alkalmazzátok ezt az üzenetet az életetekre, ahogyan az illik rá. A Vízöntőben tartózkodó retrográd Plútó arra kér, hogy gyorsan hozzátok meg ezt a döntést, különösen a Neptunusz-Nap tranzit miatt. Gondolj erre úgy, mintha átkelnél egy veszélyes folyón, hogy elmenekülj egy háború sújtotta országból. Azonnal jobb lehetőségeket fogsz találni, ha egyszer belevágsz.

Szűz

Kedves Szűz, ha Vízöntővel van dolgod, vagy Vízöntő gyermeked van, olvasd el az ő horoszkópját is. Ez az üzenet számodra is releváns lesz. A mai nap vegyes hangulatú lesz számodra. Egyrészt remekül fogod érezni magad a családoddal vagy a barátaiddal, és igazán felpezsdültnek és erősnek fogod érezni magad.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Másrészt, ahogy a nap előrehalad, és beköszönt az éjszaka, elkezdesz rettegni az új hét kezdetétől. El kell kerülnöd, hogy a nyomorúság spiráljába kerülj, inkább aludj egyet. Bármilyen problémád van, az ébredés után már nem lesz probléma, vagy gyorsabban rájössz a megoldásra, ha kipihent és nyugodt az elméd.

Mivel a Mars, a Nap, az Uránusz és a Plútó jótékony kapcsolatot alkot a Ceresszel, az idő a te oldaladon áll. Ez utalhat arra, hogy több mint elég időd van egy feladat vagy projekt elvégzésére. Porold le az álmaidat, és kezdd újra, még akkor is, ha úgy gondolod, hogy az időd már lejárt.

Ez metaforikus is, és arra utal, hogy olyan időket élsz át, amelyek támogatják a céljaidat, vagy olyan emberekkel vagy körülvéve, akik támogatnak. Vannak, akiknek soha nem volt sok hatalmuk az életben. Mindig valakinek a gyermeke vagy tanítványa voltál, de most szeretnél ezen változtatni, és nagyobb felelősséget vállalni. Ne kételkedjetek magatokban. Többre vagytok képesek, mint hinnétek. Próbáljátok meg, és sikerülni fog.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Oroszlán

Kedves Oroszlán, ha mindig is úgy érezted, hogy a romantikus helyzetekben te vagy a „csábító”, de soha nem te vagy az, akiről úgy döntenek, hogy megállapodnak vele… a következő néhány hónapban megváltoznak a dolgok. Ezt mától fogva érezni fogod. A Hold az Ikrek jegyében most pozitív kapcsolatban áll az Oroszlánban lévő Lilith-tel.

Ez olyan, mint a hagyományos és a nem hagyományos házassága. Meglepi az embereket, de be is vonzza őket, és még ha nem is tudják megválaszolni, hogy miért, akkor is tudni fogják, hogy tetszik nekik, amit látnak vagy tapasztalnak. Ennek nem kell feltétlenül romantikus helyzetekben történnie. Lehetsz valamilyen előadóművész is. A karrierednek mindenképpen jót fog tenni ez a megváltozott perspektíva.

Továbbá, ha többnyire boldognak érzed magad az életedben, de nem tudod megmagyarázni, hogy miért vált ki belőled néha valamit, vagy miért jönnek felszínre régi emlékek, az a Kosban álló Chiron háromszög Oroszlánban állása miatt lehet. Ha elfogadod ezeket a gondolatokat, hogy a probléma mélyére juss, könnyebb lesz a teher. Vagy felkereshetsz egy terapeutát. Tedd azt, amit helyesnek érzel.

X