Nehéz elhinni, hogy már a március hónap felénél járunk, ami azt jelenti, hogy a tavasz már közel van. Ez csak az egyik oka annak, hogy ez a három csillagjegy március 13. és március 19. között a legjobb hetet fogja élni, de még rengeteg minden vár ránk.

És bár ez talán kevésbé nyilvánvaló, mint a Szaturnusz Vízöntőbe való belépése (figyelembe véve a társadalmi távolságtartást és a bezárkózást, amit még 2020-ban tapasztaltunk), a feladatmester bolygó hivatalosan is belépett az álmodozó Halakba, ahol arra ösztönöznek minket, hogy menjünk befelé, és sajátítsuk el a magasabb erővel való kapcsolatunkat.

Amellett, hogy közelebb visz a magasabb énedhez, ez a várva várt tranzit egy vadonatúj életkorszakot jelez. Nézd a dolgot így: ha a Halak a spirituális, éteri és tudattalan dolgokat szimbolizálja, a Szaturnusz pedig a határainkat és struktúráinkat, akkor ez a tranzit segít abban, hogy álmaidat és ideáljaidat valósággá váltsd. Ennek ellenére, bár lehet, hogy elsőre nem feltétlenül lesz értelme, fontos, hogy ebben az időszakban bízz az intuíciódban és a spirituális vágyaidban. Megmagyarázhatatlan vonzást érezhetsz valami nagyobb dolog felé, de mégsem rendelkezel kézzelfogható bizonyítékokkal, amelyekre támaszkodhatnál. Ez különösen igaz, ha figyelembe vesszük az e heti Mars-Neptunusz négyszöget március 14-én. Ez a harmadik és egyben utolsó négyzet e két égitest között, ezért fontos, hogy egészséges egyensúlyt ápoljatok a logikus elmétek és a spirituális hivatás között, amely előre vezet benneteket. A Nap másnap csatlakozik a Halakban tartózkodó Neptunuszhoz, így ez csodálatos időszak lesz a pihenésre, a visszavonulásra és a meghúzódásra. Ha tehát több helyet tudtok teremteni a naptáratokban a pihenésnek, tegyétek meg, és később megköszönhetitek.

Ezt már olvastad?
Ezeknek a csillagjegyeknek hihetetlenül kifizetődő lesz március 25.

Március 16-án a bájos Vénusz is belép uralkodó jegyébe, a Bika jegyébe. Itt energetikailag virágzik, és közelebb visz bennünket az érzéki gyönyörökhöz. Ez a tranzit az „állj meg és szagold a rózsákat” kifejezés megtestesítője, úgyhogy remélem, élvezed a lassú folyamatokat. Másrészt, mivel a Merkúr március 19-én debütál a magabiztos Kosban, valószínűleg egyensúlyban lesz az, hogy a Merkúr a Kosban nem a megfelelő pillanatban beszél, a Vénusz pedig a Bika jegyében elmerül az egyszerűségben. Azonnal kielégülni vagy nem azonnal kielégülni, ez a kérdés.

Ha a napjegyed és/vagy a felkelőjegyed történetesen az alábbi csillagjegyek valamelyikébe esik, íme, miért lesz számodra a legjobb ez a hét:

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X