Nehéz elhinni, hogy már a március hónap felénél járunk, ami azt jelenti, hogy a tavasz már közel van. Ez csak az egyik oka annak, hogy ez a három csillagjegy március 13. és március 19. között a legjobb hetet fogja élni, de még rengeteg minden vár ránk.

És bár ez talán kevésbé nyilvánvaló, mint a Szaturnusz Vízöntőbe való belépése (figyelembe véve a társadalmi távolságtartást és a bezárkózást, amit még 2020-ban tapasztaltunk), a feladatmester bolygó hivatalosan is belépett az álmodozó Halakba, ahol arra ösztönöznek minket, hogy menjünk befelé, és sajátítsuk el a magasabb erővel való kapcsolatunkat.

Amellett, hogy közelebb visz a magasabb énedhez, ez a várva várt tranzit egy vadonatúj életkorszakot jelez. Nézd a dolgot így: ha a Halak a spirituális, éteri és tudattalan dolgokat szimbolizálja, a Szaturnusz pedig a határainkat és struktúráinkat, akkor ez a tranzit segít abban, hogy álmaidat és ideáljaidat valósággá váltsd. Ennek ellenére, bár lehet, hogy elsőre nem feltétlenül lesz értelme, fontos, hogy ebben az időszakban bízz az intuíciódban és a spirituális vágyaidban. Megmagyarázhatatlan vonzást érezhetsz valami nagyobb dolog felé, de mégsem rendelkezel kézzelfogható bizonyítékokkal, amelyekre támaszkodhatnál. Ez különösen igaz, ha figyelembe vesszük az e heti Mars-Neptunusz négyszöget március 14-én. Ez a harmadik és egyben utolsó négyzet e két égitest között, ezért fontos, hogy egészséges egyensúlyt ápoljatok a logikus elmétek és a spirituális hivatás között, amely előre vezet benneteket. A Nap másnap csatlakozik a Halakban tartózkodó Neptunuszhoz, így ez csodálatos időszak lesz a pihenésre, a visszavonulásra és a meghúzódásra. Ha tehát több helyet tudtok teremteni a naptáratokban a pihenésnek, tegyétek meg, és később megköszönhetitek.

Március 16-án a bájos Vénusz is belép uralkodó jegyébe, a Bika jegyébe. Itt energetikailag virágzik, és közelebb visz bennünket az érzéki gyönyörökhöz. Ez a tranzit az „állj meg és szagold a rózsákat” kifejezés megtestesítője, úgyhogy remélem, élvezed a lassú folyamatokat. Másrészt, mivel a Merkúr március 19-én debütál a magabiztos Kosban, valószínűleg egyensúlyban lesz az, hogy a Merkúr a Kosban nem a megfelelő pillanatban beszél, a Vénusz pedig a Bika jegyében elmerül az egyszerűségben. Azonnal kielégülni vagy nem azonnal kielégülni, ez a kérdés.

Ha a napjegyed és/vagy a felkelőjegyed történetesen az alábbi csillagjegyek valamelyikébe esik, íme, miért lesz számodra a legjobb ez a hét:

Bika

A lehetőségek végtelenek, és ezt a héten a saját bőrödön tapasztalhatod, kedves Bika. Különösen igaz ez, ha figyelembe vesszük, hogy a Nap március 15-én a Halakban járó Neptunuszhoz közeledik – a 11. házadon keresztül, amely az asszociációk, a jövőbeli elképzelések és a világhoz való tartozás érzése jegyében áll.

Az univerzum hozzáférést biztosít számodra a kedvenc rózsaszín szemüvegedhez, úgyhogy álmodozhatsz valami szépről.

A legjobb rész? Amellett, hogy a Hold ugyanezen a napon belép a Bakba, és ezzel visszatérsz a föld elemedbe, égi uralkodód, a Vénusz hivatalosan is debütál a jegyedben. Csodás! A Vénusz imád a jegyedben lenni… és mondjuk úgy, hogy az érzések kölcsönösek. Amellett, hogy jól nézel ki, és az egyszerű örömökben sütkérezhetsz, olyan érzéki vagy, mint valaha e buja tranzit alatt.

Skorpió

Tisztázni kezded néhány kétértelmű érzésedet, amelyekkel azóta küzdesz, hogy a Mars tavaly ősszel belépett az Ikrek jegyébe, ami mindig előnyös, de van még más is. A Nap (a 10. házad, a tekintély uralkodója) március 15-én egyesíti erőit a Halakból érkező elbűvölő Neptunusszal a szerelem, a szenvedély és az élvezetek ötödik házán keresztül. Újra kapcsolatba lépsz a múzsáddal.

Ha nem vagy fülig belezúgva a különleges valakidbe, akkor jó eséllyel kísérletezel a kreativitásoddal és éteri elképzeléseiddel.

Ez történhet szavakkal vagy költészettel, különösen most, hogy a Hold belép a Bakba és a kommunikáció harmadik házába. A Vénusz március 16-án szintén az érzékiségtől hajtott Bikába csúszik, a kompromisszumok, megállapodások és jelentős személyek elkötelezett hetedik házán keresztül. A személyes és szakmai partnerségek elsőbbséget élveznek ebben a tranzitban, de a lehető legjobb módon.

Kos

Ha ezen a héten tudsz egy kis jól megérdemelt pihenőidőt tartani, hosszú távon biztosan hasznodra válik. Hiszen a Hold a hét elején a pihenés és visszavonulás álmos 12. házába csúszik, amit március 15-én a Nap és az álmodozó Neptunusz együttállása követ. A képzeleted éppoly élénk, mint valaha e varázslatos szinergia alatt, úgyhogy mindenképpen bölcsen használd ki a varázslatot.

Ami még fontosabb, hogy a Vénusz káprázatos debütálásával a Bikában, és a kreativitás, a szerelem és a szenvedély projektjeinek ötödik házában a következő napon nemcsak a kreatív látásmóddal, hanem az önértékeléssel is rendelkezni fogsz, hogy az élre állj, akár művészi, akár romantikus téren.

A Vénusz március 17-i fényszöge a Szaturnusszal arra ösztönöz, hogy elkötelezd magad egy cselekvési terv mellett, különösen a személyes márkaépítés és a kreatív törekvések terén.

X