Ennek a 3 csillagjegynek lesz a legnehezebb 2023 Májusa

A 2023. május 1-31. közötti hónap három csillagjegy számára is kemény hónap az asztrológiában. Lehetetlen lenne azt gondolni, hogy bármelyik három csillagjegynek teljesen kemény hónapja lenne, ezért nézzük a dolgot így: 2023 májusában néhány buktató van az úton, amiket a következő 3 csillagjegy kap meg a legjobban. Ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy ez egy gigantikusan zűrös hónap lesz; nem az – messze nem, de ezen csillagjegyek számára a kihívások nyilvánvalóak lesznek.

Másrészt viszont ezek nagyon rugalmas csillagjegyek, és ez nem azt jelenti, hogy „kibírják”, de, nos, kibírják. Ami feltűnő lesz, hogy az első két hétben minden durva szerencsétlenség bekövetkezik. Utána már sima ügy, vagy legalábbis … simább ügy.

Májusban rengeteg Jupiter-energia érkezik, és bár ez lehet az, ami átsegíthet minket, de az is, ami felerősíti a negatívumokat, ha esetleg tapasztalunk ilyesmit. A Bika jegyben járó Jupiterrel és a Jupiter Plútó négyzetével foglalkozunk, és azzal, hogy ezek az átvonulások hogyan boríthatják fel a lentebb említett három csillagjegyet.

Amire ebben az időszakban számíthatunk, az a csendet megelőző vihar. Itt tanuljuk meg a nagy leckéket, és ha el akarunk jutni a túloldalra, el kell fogadnunk azt az utat, ami odavezet, mert lehet, hogy csak egy vad jobbra vagy egy igazán „sötét lelki éjszakára” vezet.

Május első felében Bika-szezon van, és ez sok makacs emberrel hozhat minket kapcsolatba; rajtunk múlik majd, hogy meg tudunk-e egyezni velük, vagy meg tudunk-e békélni azzal a gondolattal, hogy meg kell osztoznunk velük a közös téren. Mivel a Jupiter a Csomóponttal konjugálva ebben a hónapban nagy hatással van ránk, sok minden az elfogadás gondolatán fog múlni.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Ez a hónap tele van gyógyulással és lezárással, de a lezárás nagy része az alkalmazkodási és elfogadási képességünkön múlik. Ismét meglesz ez a választásunk – ha valami zavar minket, három dolog közül egyet tehetünk: elfogadjuk, elutasítjuk és teszünk ellene valamit, vagy nem teszünk semmit és szerencsétlenek maradunk. Ez mindig rajtunk múlik, és ez az egyik dolog, amit sokan közülünk 2023 májusában „kapni” fognak.

Nézzük, kiknek lesz a legrosszabb a Május 2023-ban:

Rák

Bár a túlzott érzékenység nem fogja szolgálni a céljaidat ebben a hónapban, kedves Rák, lehet, hogy régi trükkökhöz folyamodsz, azt gondolva, hogy az még mindig beválik neked. Ez azt jelenti, hogy makacskodsz egy cselekvést igénylő kihívással szemben, vagy szándékosan kivonod magad egy olyan felelősség alól, amely megköveteli a jelenlétedet. Előhúzhatsz néhány passzív-agresszív ötletet, ami nyilvánvaló és bosszantó lesz azoknak az embereknek az életedben, akik arra számítanak, hogy okos vagy, nem pedig gyerekesen lázadó.

A május a növekedés és a gyógyulás jegyében telik, és előfordulhat, hogy ellenállsz a változásoknak, ami a végén megfojtja a fejlődésedet, és zsákutcába vezethet. A Merkúr egyenesbe fordulásával talán tisztábbnak érzed majd a fejedet, mint a hónap elején, és ez segíthet visszatalálni a helyes útra. Maradj annál, amit tudsz, és abban jeleskedj, ahelyett, hogy csínytevéseket követnél el, és a saját fejlődésed útjába állnál.

Skorpió

A Jupiter Plútóban tartózkodása alatt a legrosszabbat fogod gondolni magadról, mivel úgy tűnik, hogy geltéptél egy régi sebet, és most csak arra tudsz gondolni, hogyan okoztad azt; hogyan követted el ezt a szörnyűséget, és hogyan kell megfizetned a hibádért. Általában nem szereted magadat hibáztatni semmiért, de május első két hetében úgy tűnik, a bűntudat eluralkodik rajtad. A végeredmény az, hogy egy idő után eloszlik, különösen, amikor a Merkúr 14-én egyenesbe fordul.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

A különösen zavaró események közül az újholdat a Bikában személyeskedésnek veszed majd, és annyira magadba szállhatsz, hogy úgy érzed, nem érdemled meg, hogy nagyot álmodj; egész hónapban önszabotálod magad, és nagyszerű gyógyulási lehetőségeket kerülsz ki. Állj meg, vegyél egy nagy levegőt, és értsd meg, hogy gazembert csinálsz magadból, holott nem vagy az. Hagyd abba, hogy lebecsüld magad, kedves Skorpió.

Bak

Májusban az zavar a legjobban, hogy körülötted mindenki olyan gondtalannak és boldognak tűnik, te pedig úgy érzed, hogy a szerelmi életeddel kapcsolatban le vagy törve. Esélyed van arra, hogy ebben a hónapban meggyógyítsd az életed, kedves Bak, és mégis, a sok Vénusz-átvonulás mintha folyamatosan emlékeztetne arra, hogy nem ott vagy, ahol elképzelted magad … évekkel ezelőtt. Sajnálod magad, de ezt nem osztod meg senkivel, mert nem akarod, hogy a szerencsétlenkedésed miatt felfigyeljenek rád.

Képtelenséged, hogy kifejezd magad, nem enyhül, miután a Merkúr egyenesbe kerül, sőt, a Bika energiáját arra használod, hogy még mélyebb gödröt áss magadnak. Ez mind-mind a múlté, és a lelked gyógyításán kell dolgoznod, ahelyett, hogy túl sok figyelmet fordítanál mindarra, amiről azt hiszed, hogy hiányzik. Semmi más nem hiányzik, csak a bátorság, hogy újra jól érezd magad, és ez a te erődben áll, kedves Bak.

X