Skorpió

Skorpió jegyűként a fix jegyek kategóriájába tartozol, amely azt a fontos energiát képviseli, amelyet az életbe és a körülötted lévő világegyetembe viszel. Ezeket a jegyeket a zodiákus cselekvőinek vagy munkásainak tartják, mert te fejezed be, amit a kardinális jegyek elkezdenek. Ebben az esetben a Bakban álló Plútó valóban elkezdett valamit, de rajtad és másokon, akiknek erős fix energiájuk van múlik, hogy megvalósítsák azt. Ez azt is jelenti, hogy bár ebben a következő fejezetben hatalmas szabadságotok van, nektek kell majd megdolgoznotok azért, hogy mindez valósággá váljon. A Szaturnusz most hagyta el a Vízöntőt, és most, hogy a Plútó megkezdi ottani uralkodását, ott folytatja, ahol az idő és a karma ura abbahagyta.

Ezt már olvastad?
Szombati Tarot előrejelzés minden csillagjegy számára, 2023. június 10.

A Plútó leleplez és átalakít, de semmilyen változás nem lehetséges, hacsak nem tanultad meg a leckét arról, hogy a dolgok miért voltak vagy vannak úgy, ahogyan vannak.

Itt jön a képbe a Szaturnusz. A Vízöntő-energia a negyedik házadat uralja, amely a születési horoszkópodnak az a része, amely a gyógyulás, a gyökerek, a család és az otthon felett uralkodik, így arra is számíthatsz, hogy életednek ez az a része, ahol a legnagyobb változás várható. Az életednek ebben a fejezetében azt fogod tenni, ami valóban összhangban van veled, de egyben pozitív lépés a kollektív vagy akár az életedben részt vevők számára is. Lehet, hogy menet közben kell majd kitalálnod, de ha tudatában maradsz azoknak a leckéknek, amelyek ennek a folyamatnak a részét képezik, akkor ez a folyamat nagyobb szabadsággal és gyógyulással fog telni.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X